e

Friday, January 11, 2013

(GAMBAR) FARA FAUZANA DI MAJLIS PERTUNANGAN

(GAMBAR) FARA FAUZANA DI MAJLIS PERTUNANGAN




Gambar di atas ini dikongsikan oleh team photographer The Photolicious di halaman rasmi Facebook mereka baru-baru ini. Siapakah insan yang berada di sebelah Fara Fauzana dalam gambar tersebut agaknya ya?




Untuk pengetahuan pembaca, gadis berselendang merah jambu itu ialah Puteri, tunang kepada pelakon Shah Jaszle. Mereka baru saja melangsungkan Majlis Pertunangan mereka di Bukit Jelutong, & antara selebriti yang turut hadir ke majlis tersebut ialah penyampai radio Hot FM, Fara Fauzana. 

Kepada pasangan ini, Zam ucapkan selamat menempuh gerbang perkahwinan tak lama lagi. & kepada Fara Fauzana, semoga akan menyusul & mengikut jejak langkah Puteri tak lama lagi.. Biar jadi wedding of the year.. Hehe

Kredit untuk gambar yang menarik ini kepada The Photolicious @ Facebook :) Pada yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan fotografi untuk majlis pertunangan atau perkahwinan dari mereka, bolehlah hit pada pautan yang Zam sediakan diatas atau klik banner di bawah ini :)) 


10 comments:

  1. Hahahha.... Ingatkan Fafau yang bertunang. Kena tipu rupanya aku.

    ReplyDelete
  2. hahaha tu laaa pasai. mati2 ingat fafau yang bertunang huhuhu

    ReplyDelete
  3. adduhhh!! mati mati ingatkan fafau yang tunang..

    ReplyDelete
  4. loorrr..ingat fafau yang bertunang :)

    ReplyDelete
  5. Assalam, aku sangka Fafau yg bertunang... hehehe

    ReplyDelete
  6. Korang semua, sorry lah ae buat korang terfikir mcm tu.. Hehe.. Adoi.. Tiba2 dpt idea ni bila tgk gambar Fafau masa majlis pertunangan Shah Jaszle & Puteri

    Harap tak lama lagi, giliran Fafau lak :))

    ReplyDelete