e

Monday, February 11, 2013

Gambar Fara Fauzana Semasa Kecil


Di hari cuti ni, Zam terfikir nak buat entri santai je. Ringkas & cepat, sebab rasanya dalam mood bercuti ni tak ramai yang ada mood nak baca blog.. Hehe.. Idea tentang entri ni pun Zam dah lama fikirkan, cuma baru hari ini teringat balik. Fara Fauzana ketika kecil? Tentu tak jauh beza dari segi cerianya.. Kalau tengok gambar di bawah ni pun boleh tahu kan ;)




Gambar ni diambil dari blog MyGosip.Com melalui carian imej di Google. Untuk entri penuh, anda boleh hit di SINI. Kredit untuk gambar ini kepada MyGosip.Com.

2 comments:

  1. ala comel nyer...mcm rafidah aziz muda2 rambut dia.....

    ReplyDelete