e

Sunday, January 19, 2014

Ariana Rose Minggu Ke 4: Episod 13, 14, 15, 16Assalamualaikum & salam sejahtera. Meneruskan entri sinopsis Ariana Rose sebelum ini, Zam kongsikan kepada anda sedutan sinopsis untuk minggu ke 4: Episod 13, 14, 15, 16 (sumber)

Untuk menonton online episod minggu ketiga sebelum ini- Episod 9, 10, 11, 12, anda boleh hit pada pautan berikut: ARIANA ROSE MINGGU KETIGA. (klik)

Semasa menghadiri majlis makan malam yang diajak oleh harith, Harith telah perkenalkan Ariana sebagai datenya kepada Ramzul dan Liyana. Semasa di majlis tersebut barulah Ariana sedar yang dia adalah gadis pertama yang dibawa oleh Harith ke Majlis.

Tengku Adam bagaikan hilang pertimbangan dan menuduh Ariana sebagai perempuan yang paling hina kerana menjadi perempuan Ramzul, perempuan Harith.

Di airport, Encik Hussin risau bila melihat keadaan Ariana yang cedera dan melihatkan reaksi Ariana, Encik Hussin tahu yang Ariana bermasalah. Malah Ariana juga memaklumkan yang dia akan menetap di Kelantan selepas ini.

Tengku Mukhriz yang memang dah tahu galak sakat tengku Adam, “Iya, dengan Roselah ni”. Sebaliknya Tengku Adam jelaskan yang Ariana rose adalah anak kepada seorang peniaga pasar malam dan Ariana juga adalah seorang kerani biasa.

No comments:

Post a Comment