e

Monday, February 24, 2014

Sinopsis Jika Itu Takdirku Minggu Kedua: Episode 5, 6, 7, 8


Sinopsis Jika Itu Takdirku Minggu Kedua: Rakan Hakimi sewaktu belajar- Azri berjumpa dengan Hakimi dan berusaha untuk mengingatkannya semula tentang memori di zaman belajar dulu namun Hakimi masih tidak dapat mengingati semua itu. 

Sepintas lalu sepanjang minggu ini:

Hakimi tidak mengenali Azri dan Azri cuba menyakinkan Hakimi tentang dirinya. Setelah dipujuk oleh Azri, Hakimi akur untuk minum petang bersama Azri. Azri juga banyak menceritakan kisah mereka semasa zaman belajar dahulu 

Hakimi terbaca surat-surat lama Umairah yang ingin diberikan kepadanya suatu ketika dahulu. Hakimi tertanya-tanya tentang isi yang ada di dalam surat tersebut malah dia juga merasa serabut memikirkan apa yang sebenarnya terjadi. 

Hakimi bertambah serabut dan tidak terurus apabila memikirkan tentang Umairah. Hakimi juga tidak tahu ingin meluahkan kepada siapa tentang masalah yang dihadapinya. 

Seperti biasa Umairah akan pergi ke klinik untuk meneruskan tugasnya. Sudah dua minggu Umairah tidak pulang ke rumah. Hakimi pula tidak terurus dan tidak tahu apa yang harus dilakukannya.

(Sumber dipetik dari Kepala Bergetar)


10 comments:

 1. Assalamualaikum zam.. ehh cerita baru ekk? memang tak tengok lagi ni. hihihi ~~~

  ReplyDelete
  Replies
  1. waalaikumussalam.. a ah... drama terbaru ni :)

   Delete
 2. ooo wow, ramai mungkin yg minat cerita2 siri..kecuali aku..

  ReplyDelete
 3. tak tertengok2 lagi cerita ni zam... hu hu hu...

  ReplyDelete
  Replies
  1. oo... takpe sis.. klu rs nk tgk & ada masa, leh lyn je

   Delete
 4. sepanjanga da cerita ni, belum sempat tengok lagi...

  ReplyDelete