Monday, March 24, 2014

PROJEK MEMIKAT SUAMI EPISODE 13 (AKHIR)


Projek Memikat Suami Episode 13 Tonton Online
Video boleh ditonton di pautan ini: http://kepalabergetar.blogspot.com/2014/03/projek-memikat-suami-episode-13.html

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Info terkini yang Zam dapat, Projek Memikat Suami Episode 13 (Episode Akhir) ditunda sekali lagi malam ini, berkemungkinan kerana memberi laluan kepada berita tergempar berkenaan MH370 Disahkan Terhempas Di Lautan Hindi, Barat Perth Australia. Salam takziah diucapkan kepada ahli keluarga penumpang pesawat tersebut, dan sidang media akan dilangsungkan pada esok pagi, 25 Mac 2014.

Kepada peminat Projek Memikat Suami, Zam menjangkakan siaran tertunda Episode 13 akan ditayangkan pada minggu hadapan pada hari yang sama, seperti Projek Memikat Suami Episode 12 sebelum ini yang ditunda seminggu dari tarikh siaran asalnya.

Walaubagaimanapun sebarang perkembangan tentang tarikh siaran akan dikemaskini di entri ini. Terima kasih diucapkan atas kunjungan anda.

14 comments:

  1. tak dapat tengok... nnt tgk kat siaran ulangan je la...
    dari novel, happy ending...

    ReplyDelete
  2. akhir da? alamak, skjpnye huhu..x sbr nk tgk.

    ReplyDelete
  3. ok..lagipun mood tgk tv merudum di saat2 sedih mcm ni

    ReplyDelete
  4. jadi isnin yg lps x dtayangkan lah yay.....sye tk smpt nk tgk sbb prgi bercuti....i hope yang citer tu mula isnin dpn (31 mac) <3

    ReplyDelete