e

Friday, February 24, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Salam & Selamat malam semua ;) Ini kali pertama Zam join segmen Mak Dara. Untuk info, klik banner di atas k ;)

Kepada pengunjung yang baru pertama kali ke blog Zam, Zam ucapkan selamat datang :)) Blog Zamani 84 mengisarkan ttg kisah hidup & pengalaman Zam sepanjang berulang alik antara Kuching, Kuala Lumpur & Kota Bharu saban tahun. Selain tu, diselitkan juga entri2 tentang fotografi sepanjang Zam berada di ketiga2 tempat ini. Zam juga seorang guru Pend. Khas di Kuching, jd blog ini menjadi medan bg Zam memaparkan kisah hidup kanak2 bermasalah penglihatan yg mungkin tidak disedari umum ;)

Thanks again, Mak Dara for this segment! ;)

16 comments:

  1. hye..
    dari segmen yg sama..
    lama tak singgah sini..:D
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join.. mak dara telah pun senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini @http://www.bicaramakdara.com/2012/02/senarai-blogger-yang-mahu-blog-mereka.html.. lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

    ReplyDelete
  3. Datang dr segmen yg sama:) + dah lama follow..haha

    http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. sye dari segmen yg same... da follow sinieh...

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

    ReplyDelete
  5. saya dari blog mak dara...
    tp x sempat nak join..

    nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

    kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

    sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak! Hehe. :D

    ReplyDelete
  7. Up traffik disini!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  8. singgah cne dari segman yang sama and follow awak gak ...up kan traffic awk...

    ReplyDelete
  9. hye,errah dtg ni..from segmen yg sama.salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. Dtg dri segmen yg sama. Up traffik dan follow blog ni :)

    ReplyDelete
  11. Datang up kan traffic!

    Mr. E'raz Fadli :-

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  12. bestnya ulang-alik naik kapal terbang...=)

    ReplyDelete
  13. slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

    ReplyDelete