e

Friday, April 27, 2012

Segmen SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI


Segmen ni simple jer .. SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI .. Blogger masuk ke blog blogger yang join segmen ni pastu akan bagitau secara spontan melalui komen di blognya .. BEST atau TAK BEST ! , blog dia tu .. Maknanya pengunjung tu tengok sekali lalu je la tanpa baca entri di blog dia .. Haaa .. ok tak ? Hanya dua je .. Blogger tak leh kecik hati yer .. Kira kalau dah join tu , kena open sikit la.. Lagi pon antara BEST ngan TAK BEST je ..

BEST atau TAK BEST !

Ok ? Faham tak ni ? Kalau faham , jom mulakan … Cam biasa , kena buat entri tanda rela join segmen ni .. Kang tak buat , entah sapa sapa pulak yang join kan ?

47 comments:

  1. Blog zam MEMANG BEST....
    selalu datng sini :)

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  2. BEST!!

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  3. BEST :D suka blog abe za :P hehe.. loading cepat n simple blog :)

    ReplyDelete
  4. wah terbaik la blog ni zam... like gilaaa hihih...


    singgh balas dr www.putryain.com

    ReplyDelete
  5. BEST !!
    *sambil komen sambil follow sbb blog nie best..
    Thanks singgah yg Aien

    ReplyDelete
  6. best

    http://saedramadhan.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  7. Suka blog ni !! BEST !! Rasanya ni blog ke 2 wrna koko yg yana singgah , hehe .

    ReplyDelete
  8. Yana~ koko tu mule2 je.. pastu dia pandai tukar jadi putih.. hehe

    Eh, thanks ae semua sbb dtg! Zam tgh terjah blog korang satu2 ni.. Thanks gak pada yg like blog ni.. huhu

    ReplyDelete
  9. BEST! Blog saya pula bagaimana?

    http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  10. best jea. loading laju! hmm, blog pun simple! :)
    tq sebab singgah blog sy :D

    http://amaninajailani.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  11. ur blog best and inspirig! sbab tu folow sini (:

    ReplyDelete
  12. hoho header hensem laa :))
    best je .
    follow awak sekali :)

    ReplyDelete
  13. x best! sbb overload segmen,bising..
    tapi follow
    hahaha :P


    http://miszsempoi.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  14. wa,best la blog aeZam nieyh pe pun thx taw sebab lawat blog sha ^^

    http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  15. Hello DSLR mate :) Blog anda sgt best! come here and follow :)

    ReplyDelete
  16. best~

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  17. Dari segmen sama dan saya balas kunjungan anda :) http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    Blog ini memang BEST!

    ReplyDelete
  18. mestilah best!:)

    blog deno macam mana? jom singgah! ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  19. sy slalu masuk dlm blog kapal terbang ni.sy suka dan best!

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  20. BEST! :D Alang-alang singgah, rugi tak follow awak :). TQ singgah blog Eza tadi. arigatou.^_^

    ReplyDelete
  21. Best.... Cm nk terbang...

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  22. Assalmualaikum...blog ni cam BEST...Qaseh follow yer..

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  23. BEST! smart mcm tuan die. ;)

    ReplyDelete
  24. x best sbb ada lagu latar..

    klu sudi jemput ke blog saya jugak..

    http://fiqas81.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  25. HAI..IEQAH SINGGAH

    BEST ^^

    IKHLAS:
    http://elephantisgajah.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  26. Best :) Suka cbox ltk kat ats tu :D

    ReplyDelete
  27. Best!
    membalas kunjungan anda...
    http://airaamir.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.htm

    ReplyDelete
  28. best...

    singgah dr segmen abg ben juga...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  29. tin!tin!..iman dtg dr segmen yg sama sambil follow tuan blog..best dan nice blog..=D tq jg sudi follow kita..

    ReplyDelete
  30. blog saye retro ker?? haha

    blog nie BEST!
    http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    oh yerr, dah foolow blog nie

    ReplyDelete
  31. besttt.!!
    sebb tu selalu ke sini.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  32. Hai :) Fer sure laa BEST ! Thanks fer comment !

    ReplyDelete
  33. ogenki desuka
    blog nice and simple
    best
    omedetto!!

    http://aqnyersker.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  34. best blog zam :) so,

    BEST (Y) ^^V

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  35. best sb selalu kunjung sini...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/pasangan-semanis-kurma-hati-vs-nafsu.html

    ReplyDelete
  36. Best! ^_^

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  37. best and kemas .....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  38. hai dtg dari segmen sama. jom g blog saya meh =) blog ni BEST

    ReplyDelete
  39. blog awak BEST! =)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  40. BeST.. terbang di sini.. hehe

    ReplyDelete
  41. Yuhuu emma here, Blog nie MEMANG BEST =)

    ReplyDelete