e

Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA



Dah lama tak join segmen dari Mr. Ben, bukan sebab aku yang sibuk, tapi sebab Mr. Ben sendiri yang dilanda kesibukan sejak bertambah tanggungjawab sebagai bapa ni. Haa.. segmen kali ni senang je, & pada sesiapa yang nak join, boleh klik banner di atas k ;) Segmen ni tamat pada pukul 11 malam ni, jadi jom cepat2 join!

Mr. Ben ada minta buat ulasan sikit - "Sila bagitau kat rakan rakan anda , blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ? Haa.. senang je kan ?"

"Pada Zam, Zam tak memilih sangat.. Janji ada benda yang nak dibaca, tak kiralah santai atau serius, Zam akan baca. Setiap blog ada gaya penulisan yang tersendiri & menarik, kan? Jadi masing ada kekuatan tersendiri ;)"

31 comments:

  1. yeahh..sokong bro zam =) sy join jgk

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. sama2..kite slalu jer singgah blog zam..myb awk xpasan kot..hihii..btw slamt bsegmen ya.

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. Sama la kita , jnji menarik di hati baca je.

    dari segmen juga

    ReplyDelete
  5. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. Syahir~ Trimas ae! ;D
    Deq~ Zam mcm pasan, tp takut salah cam dgn blogger lain.. huhu.. thanks sb slu singgah sini! ;))
    Cik Nur, Ayiesha, Iam thanks sb sudi dtg ke blog Zam :))

    ReplyDelete
  7. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. merayau dr segmen sama.. :)

    http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..YUP..SETIAP BLOGGER PUNYA IDEA TERSENDIRI..JUGA PUNYA KEKUATAN DLM MENGHASILKAN ENTRI

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  12. menarik.. salam singgah
    tak sempat nk join segmen ni.. so just blogwalking je...

    http://haniz-eyecandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. betul tu,,setuju..tiap org ada gaya penulisan tersendiri ..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  14. owh cmtu..harap2 blog guwa ada di hati ang..:)

    ReplyDelete
  15. hi..dapat tau segmen bro ben dr sini sbb suke stalk..uhuk..=) sudilah melawat..=)

    ReplyDelete
  16. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :)

    jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
    lynnlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  20. singgah baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  21. Hola!! Dari segmen sama

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan zam :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  24. berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  25. deno datang dari segmen yang sama... jemput la ke blog deno ya :)

    ReplyDelete
  26. datang dari segmen yang sama..
    done follow(2594#),hit me back k!..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  27. singgah dari segmen yg sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  28. 1) impressed dgn header..nmpk ikhlas sgt ^_^
    2) suka baca entri dlm blog ni..ayat2 dia simple..but nice
    3) follow dr segmen yg sama!!

    ReplyDelete
  29. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  30. Salam Ziarah ~ drop by via Ben Ashaari blog (i am the silent reader)..jemput singgah ke blog saya http://norafesa.blogspot.com

    let's follow me...cuz i follow you too..!!!

    ReplyDelete