e

Tuesday, September 4, 2012

Segmen Mizz Wenn: JOM TAMBAH FOLLOWER DI BULAN SEPTEMBER!






Masa blogwalking ke blog ERAZ FADLI pagi tadi, Zam terjumpa 3 segmen yang disertainya. Disebabkan sibuk, Zam baru dapat tulis entri malam ni. Lama dah tak sertai segmen macam ni. Pada blogger yang berminat nak tambah kenalan & follower, bolehlah hit banner diatas untuk ke blog penganjur~ Mizz Wenn tu ya. Pada blogger yang dah sertai & kali pertama ke sini, Salam Kenalan dari Zam ;)




ENTRI BEST & SEMPOI UNTUK DITERJAH!!






6 comments:

  1. jom follow, saya dr segmen yg sama

    http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  2. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  3. segmen sama, ieza dah folo sini. jemput folo ieza :)

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  4. dtg dr segmen yg sama... utk memenuhi syarat sy follow blog ni...

    ReplyDelete
  5. jalan sini^^

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/bloglist-september-by-amalia-hayati.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama!=) Dah follow kamu, nanti follow balik ya.;) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete