e

Saturday, October 20, 2012

Status Lawak Di FB Mengenai Perlawanan Akhir Kelantan Menentang ATM!



"ATM Kena menang jgk malam nie kalau kalah gaji gomen xleh keluar senin nie.. coz mesin ATM semua hancur jahanam org kerja kan.. huhuhuhu"


Entri santai malam ni.. Tak pasti pemilik akaun ni penyokong ATM atau sebaliknya, atau mungkin juga tidak menyokong mana2 pihak, hanya sekadar melontarkan idea kreatifnya di Facebook. Status ni ditulis pada minit ke 30 perlawanan, sebelum Kelantan menembusi gawang gol ATM sebentar tadi. Hmm .. Jangan ada yg terasa ya.. Sekarang ni, saat entri ni ditulis, ATM telah pun menyamakan kedudukannnya.. Persaingan yang lebih sengit baru saja bermula!

TERKINI! Eh! Dah 2 berbalas 1! Cepat betul Kelantan atasi ATM semula!

LAGI TERKINI! Dah 2 sama! Giler ah! Saling kejar mengejar balas membalas!

TERKINI ENTRI 21 OKTOBER! STATEMENT PANAS!KELANTAN TAK PATUT MENANG SEMALAM!

10 comments:

  1. tengok yg like status tu 'jasnie samsudin' sy kenal..anggota ATM. mungkin member dia yg up status tu kot. hehe.

    ReplyDelete
  2. haha...2-2 dah bro...sengit tol

    ReplyDelete
  3. Klu ATM menang, boleh dapat duit lebih tak bila kuarkan duit kat 'ATM'? Huhuhu

    ReplyDelete
  4. Huhu saya plak taktau nak sokong team mana satu. Saya tag anda..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-followfollowfollow-by-nurulfhmt.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum zamani...tahniah buat Red Warriors...:)

    ReplyDelete
  6. yg pasti duit gaji kami pagi ni keluar je.. tak kisah pun sapa menang yg pasti JOHARA pagi era pasang lagu kelantan pg ni. sgt best

    ReplyDelete
  7. yg pasti duit gaji kami pagi ni keluar je.. tak kisah pun sapa menang yg pasti JOHARA pagi era pasang lagu kelantan pg ni. sgt best

    ReplyDelete
  8. yg pasti duit gaji kami pagi ni keluar je.. tak kisah pun sapa menang yg pasti JOHARA pagi era pasang lagu kelantan pg ni. sgt best

    ReplyDelete
  9. hehe.. Thanks semua untuk komen tu.. ALhamdulillah, Kelantan menang.. hehe

    Kak Maszul~~ Waalaikumussalam :) :)

    ReplyDelete