e

Sunday, November 25, 2012

"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"



Assalamualaikum & Selamat Pagi. Blogger Kak Mia Liana anjurkan segmen lagi, & kali ni Zam tak nak lepaskan peluang selepas terlepas segmen pantun yang lepas. (siapa suruh lambat-lambatkan buat  entri kan, last2 tak sedar dah tamat tempoh~ dush!)

Kalau ke blog Kak Mia Liana, Zam biasanya godek2 & korek2 entri lama sebab nak cari tips berblog. Selain paparan blog Hasrul Hassan yang Zam pernah bagitahu selama ni menjadi contoh kepada gambaran blog yang diinginkan Zam, Zam juga akan tilik2 blog Kak Mia Liana untuk dapatkan idea yang Zam inginkan masa tu.. Kiranya menjadi tempat rujukan Zam untuk hasilkan paparan blog yang lebih kemas, cun & teratur. Cuma belum dilaksanakan lagi pada blog ini.. (Bukan bermakna nak tiru bulat2, ya.. Hanya sekadar rujukan :)

BILANGAN RAKAN FOLLOWER~ 3311~ Walawey.. Cun lak angka ni ;))

Pada yang berminat, jom sertai juga segmen ni k. Boleh lah berkenalan dengan blogger baru yang lain, kan! ;)

Last but not least~



34 comments:

  1. terima kasih ya zam sudi join dan selalu datang blog kak mia.

    entri masih belum lengkap sebab takde syarat no 4 dan tagline SMILE SMILE SMILE!! tu patutnya backlinkkan ke http://mialiana.com

    nanti betulkan sebelum segmen tamat. tq dear.

    ReplyDelete
  2. ok, nanti akan diperbetulkan.. huhu

    ReplyDelete
  3. kak mia datang check. ok dah dibetulkan. entri penyertaan dah lengkap. terima kasih ya zam.. ;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 3314 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 3321.

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. jenguk bro zam dari segmen yang sama.. ^_^

    ReplyDelete
  8. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  9. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. follower yg ke #3333...follow dr segmen kak mia ^_^

    ReplyDelete
  11. Salam Perkenalan :) Singgah dan follow zamani :)
    Jemput singgah dan follow saya

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama..
    http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  17. salam. hye.. dtg dr segmen yg same. done follow. jom ke blog afraa ??

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  18. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. Azwa datang dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. Salam, saya dari segmen yg sama... :) Dah follow...
    Sudi2kan menjengah ke blog http://ieta-myblog.blogspot.com tq...

    ReplyDelete
  21. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. singgah sini dari segmen yang sama =)
    dah follow :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  25. BW sini dan dah lama follow.. =)

    dari segmen samaa~~

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum.
    Ibu singgah dari segmen sama.
    Dah follow..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. salam, singgah dari segmen yang sama. canteknya blog awk. :)

    mai singgah
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia :)

    jom singgah ^_^
    http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. dari segmen yg sama :)
    btw , jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete