e

Saturday, January 19, 2013

Ini Namanya Pikat Perempuan Dengan Cara Gila!


Ada yang tengok cerekarama Cinta Gila malam ini? Kalau tengok telatah si Zaman tu, memang tepat betul lah kata orang pikat perempuan dengan cara gila.. Hehe.. Tapi paling tak boleh blah, nama hero tu Zaman.. Nasib.. Kalau Zamani, memang sentap! Sebab intipati drama ni memang kena dengan Zam.. Haha.. Adoi, takpe2.. Insya Allah, jika diizinkan, akan tiba juga masa Zam.. 

(tapi serius Zam duk senyum & gelak sorang2 tengok drama ni kat rumah sewa.. Memang tak boleh blah ar dia nak tarik perhatian Dr. Humaira.. Apepun, kalau tengok watak emak si Zaman tu, tentu ramai yang faham kan kerisauan seorang ibu bila anak terunanya tak kawen2 lagi.. hehe)
 

7 comments:

  1. best citer nie.... mmg giler2 pun perangai zam nak pikat dr tue. tp sweet..

    ReplyDelete
  2. Tapi kes zaman tu sebab bapanya yang terlalu memilih menantu. Tapi apa yang ayah zaman tu buat adalah demi kebaikan zaman juga. Lagipun ramai juga lelaki yang mempunyai masalah yang sama seperti zaman dan tidak terkecuali perempuan juga. kes realiti yang berlaku dalam kalangan sedara mara saya sendiri.

    ReplyDelete
  3. bagi nabila,part paling lawak bila Zaman buat gangnam style dekat doktor,then kawan dia mai.

    ReplyDelete
  4. hee kite pon tegok cerita tuh..sronok memang senyum sesorang ler.. =) tambah agi time part last kat pokok tuh sweetz lar.borak bedue tak sangka... kalau dah jodoh tak kemana kan. <3..

    ReplyDelete
  5. paling penting shoot dekat universiti saya..haha :)

    ReplyDelete