e

Monday, January 28, 2013

Kenyataan Maaf Dari Metro Ahad

Semalam, Zam ada sediakan entri tentang Kesilapan Besar Metro Ahad. Jika nak tahu kisahnya tentang apa, & pada mereka yang tidak berkesempatan membeli akhbar itu semalam, boleh hit pada link yang Zam berikan di atas untuk melihatnya. Namun, dalam entri kali ini, Zam kongsikan pula kenyataan minta maaf yang dikeluarkan akhbar tersebut:( Untuk bacaaan yang lebih jelas, klik di SINI.)


"BERLAKU KESILAPAN TEKNIKAL PADA PETIKAN KENYATAAN DALAM ARTIKEL BERTAJUK "BUKAN SYOK SENDIRI" YANG DISIARKAN DALAM EDISI CETAK SISIPAN SELEBRITI, METRO AHAD HARI INI. KENYATAAN ITU SEPATUTNYA DARIPADA TEMAN LELAKI ROZITA CHE WAN IAITU ZAIN SAIDIN, BUKAN SEPERTI YANG DIPAPARKAN. METRO AHAD MEMOHON MAAF ATAS KESILAPAN BERKENAAN"- PENGARANG


Apapun, dari kesilapan teknikal itu, mungkin telah menyebabkan akhbar itu laris semalam.. Mana taknya, ramai yang mencari kesahihannya sendiri setelah gambar itu dimuat naik di FB. Zam pun tak terkecuali, tapi sayangnya Zam tak jumpa suratkhabar tu semalam selepas selesai tutorial di OUM.

PS: Adakah ini satu cara untuk melariskan akhbar itu? Hehe.. Sekadar pendapat peribadi..

6 comments:

 1. sgt susah kalau ada kesilapan begini. kena hati2 next time.

  ReplyDelete
 2. salam,

  hah, ada beli paper tapi tak perasan pula kesilapan yang dimaksudkan..hahaa

  cari balik, paper dah buang dah..

  ReplyDelete
 3. nasib baik tak kena saman kann hehe

  ReplyDelete