e

Friday, February 1, 2013

( 3 GAMBAR) Perkahwinan Hana Tajima

Antara carian imej Hana Tajima di Google, yang paling mendapat rating tertinggi ialah Hana Tajima Wedding (Perkahwinan Hana Tajima). Namun Zam tak dapat pastikan kesahihan tentang perkara ini, kerana hanya sebilangan kecil gambar Hana Tajima yang muncul di ruangan carian imej dalam busana pengantin, seperti gambar-gambar yang Zam perolehi dibawah. Selain dari gambar-gambar ini, tiada gambar lain di Google Image. Atau mungkin, Hana Tajima hanya mengenakan busana ini untuk tujuan photoshoot. Apapun, bagi peminat Hana Tajima, gaya ini mungkin boleh dijadikan panduan untuk anda semasa majlis perkahwinan nanti :)



 

ENTRI HITS ZAM SEBELUM INI!

(GAMBAR) COMELNYA MIA SARA DI MAJLIS MALAM BERINAI LIYANA JASMAY! (31 JAN 2013)


9 comments:

  1. visit sini...comel lah sebab dah cantik...kan.

    mselim3

    pls: mselim3 buat segmen , sudilah zamani join kalu sudi k...

    ReplyDelete
  2. simple make perfect kan. kalau betul hana dah kahwin congrates sangat sngat untuk dia =)

    ReplyDelete
  3. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  4. kalau betoi dia yg kawin, mestilah ada pasangan lelaki nya kan. ni takda pun. hanya photoshoot je kot :D

    ReplyDelete
  5. cantikla dress die.walaupun simple tp still nampak superb

    ReplyDelete
  6. mmg dh kawin,, rase nya thn 2011( ke 2010..) lg......

    ReplyDelete