e

Wednesday, February 13, 2013

Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool



Zam baru je balik dari lepak di kedai mamak dengan kawan-kawan pukul 3 tadi, & sampai je rumah terus online balik. Tengok kat sidebar blog, terjumpa segmen ni. Perghh.. Giler awal Fizgraphic postkan entri segmen ni di blog beliau. Pada yang berminat untuk join, boleh hit banner diatas ya :)

Untuk segmen ni, Zam nak ajak bro ERAZ FADLI & MAWARDI YUNUS untuk join sama ;)


22 comments:

  1. Itulah, Zam perasan Anirah dh post kat group blogger kat FB .. hehe.. btw, GL 2 u 2!

    ReplyDelete
  2. Insaallah kalu ader kesempatan mselim3 nanti join segmen nie...

    mselim3

    pls; Kena support kekawan...terima kasih support segmen saya..

    ReplyDelete
  3. insyallah klu berkesempatan..kat office xboleh nak menepati syarat2 GA tu...ehe

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama..
    Singgah+follow

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  5. Good luck, bro hensem...ngee http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck :) http://zulhaimiokje.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  7. salam. segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html

    ReplyDelete
  8. terbang dari tempat yang sama..gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  9. Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  10. dtg dari segmen yg sama :)

    http://fynazshamz.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  11. http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

    ReplyDelete

  12. Hai hai , Dri segmen sama .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sama..good luck zam

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama :)

    http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  16. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  17. Salam..dari segmen yg sama..bw here...Good luck eyh! ;)

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  18. salam hye dri sgmen yg sama..bw here..g.luck erh :)..
    jemputlah snggah ka blog jc..http://jijahcomey.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  19. salam.. dari GA sama..bw+follow #3584..
    gudluck =)

    http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  20. datang dr segmen yg sama..
    http://nazwww.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  21. http://www.kisahemasputih.com/ jalan2 sini :)

    ReplyDelete