e

Saturday, February 23, 2013

Follow Sambil Tutup Mata By Lia Abdillah



Follow Sambil Tutup Mata?? Nape? Malu ke?? Hehe jom join segmen sweet kat atas ni. Tempoh masih lama, tapi ada baiknya join segmen macam ni awal-awal sebelum terlupa. Hit banner diatas untuk ke blog SEMI HIATUS.

Zam nak jemput blogger REMY HAZZA, ADIE ZAFF & MAWARDI YUNUS untuk join segmen ni ;)
 

11 comments:

  1. Thanks sudi join :) btw follow sambil tutup mata sebab bear tu tutup mata :P

    ReplyDelete
  2. Oo mcm tu ke.. hehe.. btw, ur welcome :))

    ReplyDelete
  3. zam...thanks jemput remy...insyaallah..kalau sempat remy usahakan.....

    ReplyDelete
  4. remy dah join....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/02/follow-sambil-tutup-mata-by-lia-abdillah.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama.. :D.. follow sini gak...

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/follow-sambil-tutup-mata-by-lia-abdillah.html

    ReplyDelete
  6. Pada semua yg sudi dtg, terima kasih ya :D

    ReplyDelete
  7. done follow

    done bw

    sudi singgah dan follow kecik :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  8. salam zam...nini pun join segment yang sama...=D

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...fieza datang jalan2 dr segmen yg same...
    ur blog cute la...kalo sudi singgah la blog fieza yang x seberapa tu :)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  11. Tahniah ! Ada salah seorang dri pemenang ! http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/03/pemenang-segmen-follow-sambil-tutup.html

    ReplyDelete