e

Monday, February 18, 2013

(GAMBAR) Inilah Wajah Bayi Yang Didera Amah Di Kuantan



KUANTAN 17 Feb. - Ibu kepada bayi berusia empat bulan yang dilambung sehingga cedera di tangan dan kakinya di Bukit Setongkol di sini kelmarin memberitahu, dia serik untuk mengambil khidmat pembantu rumah lagi.

Nina Suraya Sulaiman, 24, berkata, dia dan suami turut bimbang untuk menghantar Mohamed Harez Mohd. Zamri ke mana-mana pusat asuhan kanak-kanak kerana trauma dengan kejadian menimpa anaknya itu.

"Anak saya telah dibenarkan keluar wad hari ini dan esok saya akan bawa semula ke Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) di sini untuk pemeriksaan keseluruhan badan terutama di kepala kerana bimbang ada pendarahan dalaman."

Ulasan: Memang meremang tengok video penderaan tu. Zam rasa amah tu memang psycho lah.. Ada satu aksi tu kelihatan macam dia seronok & macam nak lepaskan geram dengan tindakan tak bertamadun yang dilakukan pada bayi tu. Ya Allah.. Macam manalah perasaan ahli keluarga bila melihat darah daging mereka yang masih kecil diperlakukan macam tu.. Semoga kejadian seperti ini tidak terjadi lagi di masa akan datang.. Nauzubillahiminzalik..

23 comments:

  1. kesian sangat dengan baby ni occay... hu hu hu... tiba2 geram dan sakit hati semalam datang balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kesian.. nak2 lagi family dia yg terpaksa hadapi semua tu

      Delete
  2. memng sakit hati bile tengok kekejaman amah tu..
    da macam anak patung die buat baby tu..
    memang xde akal la

    ReplyDelete
  3. sungguh tidak beperikemanusiaan pembantu rumah ni..memang totally gila pembantu rumah ni.

    Nasib baiklah parents baby ni pasang CCTV buleh rakam..for those yang takde perakam CCTV haruslah instal satu mulai sekarang..

    ReplyDelete
  4. comel budak kecik ni... gila betul amah tu....

    ReplyDelete
  5. comelnya. Kesian dekat baby. Dia tak tahu apa-apa pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiba2 jd mangsa keadaan.. mn org tak geram dgn amah tu

      Delete
  6. mmg berderau rasa tgk video tu.dia buat mcm tebar roti canai lak.part first lepas budak tu kena lambung ada maid tu dok goyang2 tgn mcm suka sgt.
    semoga baby tu sihat dari kecederaan dalaman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dia nak baling ke depan tu seriau tengok... macam nak baling kuat2.. huhu

      Delete
  7. dunia dah semakin kejam...byk manusia yg mental.....

    ReplyDelete
  8. mselim3 tengok kat tv ..memang sakit tengok kalu anak kita diperlakukan mcam tu...apelah nasib anak yg diperlakukan begitu...

    mselim3

    ReplyDelete
  9. http://www.kedaikeluarga.com/vakoou-original
    http://www.kedaikeluarga.com/sensacream
    http://www.kedaikeluarga.com/privadocare-for-men

    Take this fleeting time here
    Ruangkan masa disini sekejap

    For more information please visit the website below:
    Untuk maklumat lanjut sila layari web dibawah:

    http://kedaikeluarga.com

    - Tambah saiz zakar -
    - Tambah Nafsu & Stamina -
    - Pewangi Khas Lelaki -
    - Keraskan zakar | penis -
    - Zakar Sihat -
    - ingin panjangkan zakar -

    klik disini sekarang

    http://www.kedaikeluarga.com

    ReplyDelete