e

Wednesday, February 20, 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN


Uniknya tajuk! Hehe.. Untuk join, macam biasa hit pada banner cute diatas ni ;)
 
Zam tag blogger ADIE ZAFF untuk join segmen dari HIDAYAH HALIM ni.
 

13 comments:

  1. remy pun join segmen nie...all the best bro/....

    ReplyDelete
  2. hai! thx sudi join! tahniah sbab dah tersenarai dlm bloglist sy!
    jmput singgah & follow kwn2 yg lain ye.senarai peserta dah update!

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you

    ReplyDelete
  5. dalam segmen yang sama..saya follow awak,hope sudi follow balik :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  6. hai! deno datang dari segmen yg sama ... jom ke blog deno? hehe

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. nida dtg dri segmen :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama.. follow skali blog nie.. :D.. selamat berkenalan

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow sini .kalau sudi meh singgah dan follow blog saya :)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  10. done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama ....

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~ #3601

    ReplyDelete