e

Sunday, February 17, 2013

Selamat Tinggal Semenanjung~




Waktu ni Zam sedang menunggu ketibaan pesawat untuk ke Kuching pukul 10.45 malam.Sebelum tu, sempat lepak kat surau LCCT sambil edit gambar diatas. Gambar yang Zam ambil waktu ke Time Square semalam.. Ok lah, flight dah sampai, jumpa lg dlm next entri

-EDITED-

Alhamdulillah, Zam dah sampai ke Kuching pukul 12.30 pagi tadi. Maaflah ayat di atas tu nampak sangat ditulis dalam keadaan yang tergesa-gesa. Baru je Zam nak menulis, tiba-tiba flight sampai. Jadi terpaksalah Zam pendekkan entri ni pada mulanya.

Buat rakan2 yang bertanya di ruangan komen tadi sebelum entri ni di edit, Zam sebenarnya berkerja di Kuching. Cuti sempena CNY baru-baru ni, Zam pulang bercuti ke Semenanjung 9 hari. Lama yang terasa sekejap. Macam baru semalam Zam sampai dari Kuching, tahu-tahu hari ni dah berada di Kuching semula.. Esok, dah mula kerja.

Jadi pada rakan-rakan, selamat menempuh hari baru esok & selamat malam! Zam mengantuk sangat & letih sekarang ni.. Till then, good night & assalamualaikum :)

13 comments:

  1. ahh pergi kuching bestnya ..semoga selamat sampai sane bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembali ke kuching utk berkerja slps tamat cuti ni.. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Zam berkerja kat Kuching :) Asal Kelantan

      Delete
  3. Selamat datang ke bumi kenyalang..hihi...semoga selamat sampai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dah selamat sampai :))

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah, dah selamat sampai :) Thanks

      Delete
  5. Replies
    1. Selamat tinggal. cayook zam! keja leklok^^

      Delete
    2. Thanks Budu Bilis! ;))

      Nadia~ Ole2? Haha boleh2

      Delete