Wednesday, February 6, 2013

WAJAH UQASHA SENROSE, MIRIP NELYDIA SENROSE.. Eh Kembar Ke?



Pada mulanya Zam mencari gambar pelakon Setia Hujung Nyawa di carian imej Google untuk dijadikan entri di blog, tapi Zam terjumpa pula gambarnya dengan Uqashah Senrose- kakak Nelydia Senrose yang berumur 21 tahun. Kalau sekali tengok, memang nampak seiras kan? Macam kembar.. Tapi sebenarnya mereka bukanlah kembar, dan beza umur mereka ialah 3 tahun (Nelydia berumur 18 tahun manakala kakaknya 21 tahun)

Kredit gambar kepada Cik Lisa. Zam terjumpa gambar ni di YANG MENARIKINFO.COM melalui carian Google.

ANTARA ENTRI MENARIK TERBARU DI ZAMANI 84:

(3 GAMBAR) PERKAHWINAN HANA TAJIMA


28 comments:

  1. kakak dia ada iras erra fazira kan ;)
    cantik..

    ReplyDelete
  2. kkk dia ni yg kene gosip dgn nabil dulu..:))

    ReplyDelete
  3. diorang mirip sbb dyorg ni kan adik-beradik. mesti muka sama :)

    ReplyDelete
  4. nama betul rasanya Nik Zaris Nellydia. Kena Nellydia ni masa me menonton Spa Q masa awal2 dulu.

    ReplyDelete
  5. Puan Gojes, siapa lagi cantik agaknya ae? Kakak ke adik?

    Nur Lavender, ae?

    Solehah, ini memang mirip habis ni.. adik beradik lain pun jrg nak ada yg semirip ni ;)

    Lyeen, lebih kurg mcm tu la.. hehe

    Thanks 4 the info Ezna! ;)

    ReplyDelete
  6. yup..:) betul tu..dia mula berlakon dlm drama spa Q masa umur 14taun..sebab tu nellydia ni nmpk berumur sikit dr umur asal dia..

    ReplyDelete
  7. Eh nelydia tu 19 tahun rasanya tahun ni. Huhu.
    Haah mula2 tu memang tak boleh nak beza mana adik mana kakak, tapi lama2 perati, memang lain sikit muka diorang huhu.

    Muka adik dia more sweet, yang kakak dia more matured hee :) Suka sangat tengok adik dia berlakon, manja tapi tak dibuatbuat dan tak over :)

    ReplyDelete
  8. nelydia lagi chantek pada kakaknya, hehe

    ReplyDelete
  9. sebijik kot.. ingtkan nely jd kurus..rupanya akak dye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah ingt sy sorg je pk g2..mati2 dok ingt plakon spa Q ni dh kurus..rupa nyer dua org yg berbeza..

      Delete
  10. pertama kali tgk penampilan uqasha dalam astro ceria.. hahahh sb di rumah saya ni tv biasanya anak2 lah yg tegk.. 1 channel je 611. (family pakej je)mula2 tgk dia, rasa pelik kenapa saya xjumpa comel nelly pada wajah dia.. hahah. n uqasha nampak lebih matang. ape pon usqha cantik. dan memang iras nelly.

    ReplyDelete
  11. memang seiras pun..cuma saya lebih suka tengok nelydia ssb nampak lebih ayu hehe

    ReplyDelete
  12. dah agak dah.....mmg kompius samada org yg sama or berlainan....adooii....adik beradik rupanya....hehehe...

    ReplyDelete
  13. Mula-mula sya ingat dia orang ni memang kembar....memang mirip 99% wajah mereka berdua ni.

    ReplyDelete