e

Saturday, March 30, 2013

Ada Huruf M Di Dahinya


Dah seminggu tak nampak kelibat dia kat belakang rumah. Alih-alih tadi dia datang. Ingatkan dah tak mahu singgah lagi. Walaupun jenisnya jinak-jinak merpati, bila didekat ia lari, tapi dia cool & bagi peluang je aku shoot gambar ia banyak-banyak tadi. Ini salah satu antara gambar yang diambil. paling jelas, ada huruf M di dahinya..

12 comments:

  1. nampak huruf M kat dahi tu.. alalala comel :D hehe
    suka sangat kucing tapi tak boleh bela.. mama geli ngan kucing :3

    ReplyDelete
  2. memang comel...

    belang aku pun kaler macam die ni gak

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zam pn mmg minat kucing patern belang dr kecik

      Delete
  3. huhuh, cantik dan unik.. nk g tgk la. kucing hana ade x huruf m? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing belang, kbnyakn ada patern seakan2 huruf m kat dahi

      Delete
  4. alolo comelnya...emphhh geram tgk!..:D

    ReplyDelete
  5. kat dahi kucing sya pun ada M jgak.
    kt bdn dia ada kalimah Allah klau tgk btul2.
    nma dia Kunin. tp dah xde..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm zam boleh agak pattern kucing tu..

      Delete