e

Monday, March 18, 2013

Hie + Hello = HIELO | Frozen Yogurt Yang Best!



Assalamualaikum semua. Zam baru berkesempatan mengemaskini entri kedua untuk hari ini memandangkan agak sibuk di sekolah & berurusan di luar petang tadi. Sambil-sambil tu, sempat Zam mencari frozen yogurt HIELO ni di Plaza Merdeka, Kuching selepas diberitahu oleh seorang rakan di sekolah pagi tadi. 


Kalau di semenanjung, mungkin produk INI menjadi terkenal, tetapi kerana kami tidak berpeluang menikmatinya disini, apa yang ditawarkan oleh HIELO ni memang menarik. Tidak kalah dengan kesedapan asli yogurtnya. Terdapat dalam perisa yogurt original, strawberi & latte, selain tambahan variasi nata de coco & beberapa potongan buah-buahan. Zam sendiri memang meminati yogurt & minuman yogurt sebelum ini, jadi apa yang ditawarkan adalah satu variasi yang memang mengujakan.. Rasa nak tambah satu lagi tadi.. Hehe


"Sorry ice cream, but I'm in love with Hielo"

20 comments:

  1. eh eh sedap sngt ke ?
    xpernah rasa lagi ni haa ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang dpt rasa kesedapan mcm ni.. jd.. sedap ar.. hehe

      Delete
  2. leh la belanja gua lpas ni bro hehheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2.. dtg kuching zam blnja.. hehe

      Delete
  3. adess
    nampak menyelerakan pula
    terus lapar balik
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Hans.. Zam pun rs nak mkn lg nih

      Delete
  4. nice giler dia pnya tagline.. very the kretif! hoho!! nak satuuuuu!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg ditulis tu, pd pndpt zam mmg betul.. hehe

      Delete
  5. xpnh lak rasa ni. sll gi tutti frutti je.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zam pun dah lupa rasa tutti frutti mcm mn.. hehe

      Delete
  6. dekat kuching je ke ade HIELO ni?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kalau ada peluang nanti, jgn lepaskan k

      Delete
  8. i like yogurt...tapi yang nie tak pernah jumpa lagi...sure sedap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin di Kuching saja, atau mgkn ada juga d tmpt lain.. nk kna google nih

      Delete
  9. lagi best dari ice cream..... lebih soft!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tekstur & raanya yg unik! sedap giler!

      Delete