e

Wednesday, March 13, 2013

Komen Drama Surat Dari Langit Biru

 


"Surat Dari Langit Biru". Itu antara yang tertulis dalam status kebanyakan rakan-rakan Zam di FB malam tadi. Serius, sebenarnya Zam sendiri tidak mengikuti drama tersebut, & sehinggalah rakan-rakan sekerja bercerita tentangnya hari ini, baru Zam tahu cerita tu sedih sangat.

Ye ke.. La.. Kalau tahu awal-awal sinopsis cerita, mungkin Zam akan menonton & tidak akan ketinggalan menyaksikannya. Tapi drama tu dah berakhir malam tadi. Jika nak menonton semula, mungkin boleh dilihat menerusi TONTON.COM.

PS: Lepas drama Setia Hujung Nyawa, Zam tak berapa sangat layan drama lain kalau tak tahu sinopsisnya.. Kalau ada rakan yang promote kan awal-awal tentang drama ni, mungkin Zam akan layan.. Ade sesiapa di sini yang sama macam Zam?


40 comments:

  1. hehehehe..sue follow cerita ni dari awal hingga habis tau. setia hujung nyawa sue x layan sgt. la ni dok layan kerana lelaki itu. sue ade review drama2 ni kat blog. nnt cer terjah. mmg best drama ni. semlm menangis tgk ending nya..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah.. Appn mmg ramai yg bagtahu mngis tgk episod akhir smlm

      Delete
  2. Yang ending dia tu sedih. Sampai menangis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg buat Zam nak tgk sgt ending drama ni

      Delete
  3. meme sedih..lbh baik surat dri langit biru dri setia hujung nyawa. ni pndgn BK tau...kalau SDLB bnyk cter tentg keluarga, ikatan adik beradik berbanding pasal cinta.xpe zam boleh nengok kat cerita master..meme xrugi follow

    ReplyDelete
  4. It is sad ! Walaupun Ty pun sama tak layan dari awal sebenarnya , dan lepas SHN memang dah jarang layan TV ni.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum zamani...sedih endingnya semalam...;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama.. Huhu nak tengok lah mcm ni

      Delete
  6. sy mmg mengikuti.sangat2 sedih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. esok line clear nak layan kat tonton

      Delete
  7. aku dah bkurun xlayan tv..

    kalo ada org dnlod,,ak copy la dr dyorg..kalo x,,xtgk la..hehe

    ReplyDelete
  8. kita sama ... kalau tak tengok dari awl jawabnye ..tidak la menonton ..lagi pon kat kolej kediaman nie tak de TV

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo achik ni student lg rupanya.. ok2

      Delete
  9. sedih giler ending dia..xleh tgk citer sedih..suka nangis..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alor lor lor.. hehe.. takpe fhm dh perempuan :)

      Delete
  10. ramai teman mak dara pun ckp yg citer ni best.. nak kena tgk juga nanti hehe

    ReplyDelete
  11. akak lettew sama macam zam... citer ni x berkesempatan nak follow... nampak gayanya nak kena jumpa Kak Ton la ni tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita serupa.. mcm terlepas panang gak sbnrnya ni..

      Delete
  12. wah...cik akak yang terlambat...memang tak tengok citer nie...hahaha...tak dapat lah nak komen cam mane..hihi

    ReplyDelete
  13. citer nie memula follow then tak follow...sebab sedih sangat takkan asyik nak kesat air mata...sampaikan anak tanya .."mak nangis ker" haaa...apa nak jawab tuh....tapi ending semalam tgk gak sikit...dari last week until this week mood sedih jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. mmg betul2 sedih ni.. setiap kali tgk pun boleh menangis

      Delete
  14. sy pernah tengok dalam 2-3 episod..memang sedih..meleleh air mata huhu

    ReplyDelete
  15. dapat tengok sekali jer zam cerita drama nie....mlm nie dah last ye......nak tgk lah....

    ReplyDelete
  16. saya tak tengok pun surat dari langit biru sedih saya

    ReplyDelete
  17. sedih tengok ending cerita ni...

    ReplyDelete