e

Sunday, March 31, 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"


Assalamualaikum & Selamat Pagi semua. Di pagi Ahad ini, Zam nak ajak para blogger yang belum menyertai segmen "MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara" untuk mencuba nasi. Manalah tahu, antara 30 hadiah yang ditawarkan, anda akan menjadi salah satu yang bertuah memilikinnya. Berminat untuk join? Anda boleh hit banner diatas ya. Hari ini merupakan hari terakhir penganjuran segmen yang mendapat sambutan ramai ini, jadi jom cepat-cepat ke sana ya!

(ZAM TAG ADIE ZAFF, AISYAH KZ & MAWAARDI YUNUS untuk menyertainya)

28 comments:

  1. Best of luck...singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  2. sy dh join! best of luck...hehe

    ReplyDelete
  3. Kunjungan perdana.. semoga menjadi awal perkenalan yang baik..salam kenal dan sukses terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks utk kunjungan ni.. Aminn.. Insya Allah :))

      Delete
  4. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  5. waduhhhh tenkiuuu Zam atas entry ini really appreciate it.. Terima kasih tak terhingga jugak sbb sudi jd penaja utk GA akak ni ye..

    ReplyDelete
  6. Blogwalking! Wah tahniah sebab tersenarai :) http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete

  8. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  9. abe, deno datang dari segmen mak dara.. sori, terlewat :)

    ReplyDelete
  10. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete