e

Monday, March 4, 2013

Pageviews Blog Cecah 1JUTA.. Alhamdulillah


Alhamdulillah.. Setelah setahun lebih kembali aktif berblog, jumlah pageviews kini telah mencecah angka kesukaan Zam~ 1,000,000 pada pukul 2.16 petang tadi.. Kalaulah setiap satu pv dapat ditukarkan dengan RM1, tentu Zam dah jadi jutawan sekarang ni.. Hehe.. (Macam claim point lah pulak). 

Apapun, untuk makluman rakan blogger, Zam sebenarnya mula berblog sekitar akhir 2008 & sehingga penhujung 2011, jumlah pageviews blog ini hanya sekitar 11,000. 

Bermula Disember 2011, Zam kembali aktif dengan semaksima mungkin & kini, Zam bersyukur sangat-sangat kerana dapat meniti perjalanan sejauh ini. Biarpun Zam masih jauh jika hendak dibandingkan dengan blogger hebat lain yang lebih berpengalaman, tapi kepuasan sebagai seorang blogger tu dapat dirasai berbanding dulu. 

Jadi untuk itu, Zam berterima kasih sangat kepada rakan-rakan blogger & pembaca di luar sana yang sering memberikan sokongan kepada Zam melalui kunjungan & perkongsian idea mengenai blog. Tidak kurang juga pada rakan-rakan blogger yang sudi memasukkan blog Zam ke dalam bloglist mereka yang secara langsung memberikan backlinks kepada blog Zamani Abe ini. U r the best!!

Perjalanan masih jauh, namun diharapkan kita dapat melaluinya bersama-sama.. Saling memberi sokongan diantara satu sama lain, sampai bila-bila~ Ok? ;)

37 comments:

  1. tahniah2.. blog saya baru nak mencecah 100k.. emm, lambat lagilah ak smpai satu juta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :)) Zam pun ambil masa juga tu.. Jadi, just take ur time, & enjoy blogging :))

      Delete
  2. tahniah... zamani..keep blogging kongsi2 info..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ana.. Insya Allah :)) Thanks untuk pandangan itu ;))

      Delete
  3. tahniah..
    semoga termasuk dalam golongan org yg hebat2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... aminnnn... thanks utk doa tu Dayana ;))

      Delete
  4. tahniah bro..bkn senang nk raih capaian mcm tu.^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Akhil.. Alhamdulillah... :))

      Delete
  5. terbaikla zam..nad pun x smpai mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nadia.. Insya Allah, suatu hari Nadia pun boleh juga :))

      Delete
  6. wah betul la kalau tukar ngan duit dah jadi jutawan la:)

    ReplyDelete
  7. AKu punya target pun sama bro..lagi 400,000 pageview lagi genap 1 juta!!

    ReplyDelete
  8. wah...congratz....so bila nak promote nini lak...=p

    ReplyDelete
  9. tahniah abe zamani! 1juta tuuuuuu.....

    ReplyDelete
  10. kalau remy...bahagi 10 zam punya....he3

    ReplyDelete