e

Sunday, March 17, 2013

SEGMEN: FEATURED ME ON BUBBLY

Salam & selamat pagi ahad.. Zam dijemput khas untuk menyertai segmen ini dari Kak Farah. Pada yang berminat, Zam nak ajak korang untuk join sama, k :)) (Entri ditulis dalam kelas Seni di OUM.. Hehe)


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 


Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

23 comments:

  1. ooo farah..nk join jugak lah. Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  2. all the best zam! nk join jgk dri beLog zam! ^^

    ReplyDelete
  3. thanks zam sebab sudi luangkan masa untuk join segmen kakak walaupun dalam kelas...ahaks...jangan buat selalu tau... occay...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking tau... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ok kak.. Insya Allah nanti Zam bw :)) thanks sb jemput Zam :))

      Delete
  4. assalamualaikum zamani...mama pun join gak...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. Haa.. Samelah kite ;)

      Delete
  5. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  7. SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  9. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  10. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  11. hai zamani...dtg sini smula kerna segmen..huhuhu.ap pon jom jln tmpt ayut plak http://akuayut.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  15. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete