e

Tuesday, April 23, 2013

BLOG PILIHAN ZAMANI ABE | ZYRAROXX.BLOGSPOT.COM

INI adalah entri sticky post bermula 17 April sehingga 23 April 2013.
Untuk entri terbaru, boleh membacanya di bawah entri ini :)


BLOG PILIHAN ZAMANI ABE | ZYRAROXX.BLOGSPOT.COM



Assalamualaikum & Selamat Pagi. Sejak aktif berblog setahun yang lalu, Zam dapati ramai bloger yang menggunakan blogskin yang comel-comel & kreatif, terutamanya yang menggunakan design blogskin sendiri. Pada Zam, ia boleh dikira sebagai satu nilai tambah dalam memberikan keunikan tersendiri kepada sesebuah blog. Setuju?

Antara blog yang betul-betul menarik perhatian Zam melalui blogwalking- kerana kecomelan & ke'cool'an + sempoi blogskin yang digunakan ialah ZYRAROXX.BLOGSPOT.COM. Dari pemerhatian Zam, doodle watak-watak TRANSFORMERS terutamanya OPTIMUS PRIME di blognya merupakan hasil lukisan dirinya sendiri. Nampak usaha & inisiatif tuan blog- ZYRA disitu dalam menampilkan kelainan pada blognya dengan menggunakan watak kesukaannya. Unik!

Pada rakan-rakan yang belum berkenalan dengan blogger ini, Zam syorkan kepada anda untuk berkunjung ke blog beliau di ZYRAROXX.BLOGSPOT.COM. Sesempoi blognya, begitu jugalah sempoinya gaya penulisan
ZYRA. Jadi, dalam tempoh promosi selama seminggu ni, jom terjah & tambah kenalan bersama blog ZYRAROXX.BLOGSPOT.COM!!

Ps: Zam pun ada satu OPTIMUS PRIME, tapi versi hitam- NEMESIS PRIME.. Boleh jadi geng? 


39 comments:

  1. alaaa...cute sgt laaa para dudel beliau...den nak torjah laa..

    ReplyDelete
  2. Silakan.. boleh tambah kawan baru ;)

    ReplyDelete
  3. mmg AWESOME giler! slalue gak g mlwat beLog zyra tue sbb suka sgt dgn design beLog dia.. hoho

    ReplyDelete
  4. Zam suka sbnranya blogskin yg guna doodle ni.. Sb tu, blog Zyra & blog Fakhruru antara yang menggunakan blogskin kesukaan Zam ;)

    ReplyDelete
  5. huhu...tak berdaya nak buat blog comel-comel macam ni..ok la..pasni boleh terjah blog beliau :)

    ReplyDelete
  6. hehehehe , meme comel , wah , kreatif la , siap buat sendiri lagik , jom terjah :D

    ReplyDelete
  7. mmg best design2 dekat blog skin ni..shida pn suka ..dlu pkai lah time rajin2 design2 hehee :D

    ReplyDelete
  8. yup,,aku pon suka sgt ngn blog dy..cute & sempoi..

    yg plg bes,dy x kontrol ayu..haha

    ReplyDelete
  9. wah terbaiklah lah , lama KA x terjah !

    ReplyDelete
  10. jom blogwalking ke blog dia jap..

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum...zamani my friend,

    insaallah pape nanti mselim3 terjah k...

    mselim3

    pls: zamani sihat? mselim3 sihat macam nie...tgh nak cari idea menulis nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..ok, terjah jgn xterjah :))

      Zam sihat je ni.. Alhamdulillah :))

      Delete
  12. Comelnya blog dia.... tapi saye x suka robot :P

    Dulu suka main masak2 jeee.

    Update stock baru: Kain Pasang Terkini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ;) main msk2 pun leh kmbgkn imaginasi

      Delete
  13. Ditagged di sini :)http://jibablossom.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya allah blossom :) thanks 4 tagging ;)

      Delete
  14. alalala..comel la blog dia. x terdaya nak wat blog comel2 camtu. cukuplah apa yg ada tu. hehehe

    ReplyDelete
  15. hehe.. asalkn pmiliknya suka, dh memadai

    ReplyDelete
  16. Adtaghfirullah zamani... kita baru sedar kehadiran entri ni!

    woo wooo woooo nak nangis :'(

    ReplyDelete