e

Tuesday, April 23, 2013

Hobi Yang Berkembang



Dulu, Zam suka kumpulkan model-model permainan kecil- tanpa sebarang sebab yang khusus. Kelihatan comel & cool dalam bentuk mini, jadi Zam beli saja. Terutama watak watak kesukaan seperti Doraemon & Gundam. Sekadar kerana ada nilai collectible

Tapi, sejak memiliki lensa Canon 50 mm F 1.8, Zam dapati hobi mengumpul model tu berguna untuk dijadikan subjek dalam fotografi. Akhirnya, Zam jatuh cinta dengan miniature photography secara tak sengaja..





Lepas ni kalau berpeluang, nak cari talent di kalangan rakan- rakan lak

 Published with Blogger-droid v2.0.9

25 comments:

  1. hahahaha...
    samelah kita! suka sgt kumpul. cute,kan?

    ReplyDelete
  2. omg!! omgeee...doraemon...sally obses kot...semua jenis doraemon ade...selipar,payung,keychain,buku...etc... :P

    ReplyDelete
  3. Waahhhhhh......
    AJ suka yang la yang last tu...
    Comel..

    ReplyDelete
  4. Cute n creative la.. best2.. try yg rmntic cute plak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thaks Bossom :)) bgus gak idea tu ;))

      Delete
  5. amboi...cute betul hobi zam nie...tapi klu da minat teruskan je ye..mmg unik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Siti utk komen yg memberangsangkn ni... hehe :D

      Delete
  6. comel2 la...nmpk doraemon!!hehe>,<

    ReplyDelete
  7. omey oemy. pandai betol manfaatkan benda2 tu ye. hehe baru follow sini ^^

    ReplyDelete