e

Saturday, April 13, 2013

Jom Tengok G.I. JOE: RETALIATION



Hari Sabtu, biasanya memang Zam ada mood untuk keluar berjalan-jalan. Menggantikan plan minggu lepas yang tak jadi sebab tak ada geng, jadi hari ni Zam nak tengok filem G.I.JOE RETALIATION dengan member. Kiranya filem ni jadi filem yang pertama Zam tonton untuk tahun ni. Zam minat filem aksi, & kemunculan filem-filem seperti ini memang dah lama Zam nantikan. 26 hb ni pulak, IRONMAN 3.. Boleh masuk dalam senarai filem mesti tonton 2013 ni.

Antara tarikan utama Zam untuk tonton filem ini ialah sebab mamat ni berlakon sama.. kenal dia?


The Rock! Haha.. Kalau dia ni berlakon dalam mana-mana filem, Zam akan minat nak tengok.

PS.. Kalau cakap sal watak kesukaan G.I. JOE, Zam minat Snake Eyes.. Sebab dari kecil minat ninja.. haha


12 comments:

  1. 4.9 out of 5..yg kali ni memg best...byk action sebab balas dendam...seronok gler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp syg ar hero lps terkorban awal2..

      Delete
  2. actor yang paling saya minat Bruce Willis....tapi belum berkesempatan nak tengok movie nie lagi....

    ReplyDelete
  3. suka tengok masa diorg gaduh kat gunung tu..pehhh gempak gilerr...

    ReplyDelete
  4. hehe solehah dh tgk cte ni. zam pn ske gak ye :)

    ReplyDelete
  5. cite ni mmg terbaik lah!!5 stars~

    ReplyDelete
  6. huhu...cik akak belumsempat lagi nak tengok filem nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade masa, kalau smpt bolehlah pergi :)

      Delete