e

Monday, April 29, 2013

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

32 comments:

  1. Salam singgah dari segmen sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Gudluck Zam! Mieza pun baru lepas join.. Hehehe.. =)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen zam...kakak datang dari segmen yang sama...

    *phew...lama x singgah sini... hari ni baru berkesempatan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh.. hampir tak kenal tadi~ berimej baru!

      Delete
  4. salam kenalan dari segmen yang sama :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html


    jawab salam tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. selamat berkenalan juga.. kikiki

      Delete
  5. join jugak

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Kak Eryati.. Lama x jumpa.. hehe

      Delete
  7. dari segmen sama
    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

    ReplyDelete
  9. untuk ape ni? x paham la segmen2 ni.. ketnggalan betol "-___-

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum zamani...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  11. Zam~Lin datang sini dari segmen yang sama!

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...

    ReplyDelete
  15. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. tahniah ya...

    http://www.mialiana.com/2013/05/pengumuman-pemenang-segmen-2-bloglist.html

    ReplyDelete