e

Tuesday, April 30, 2013

Segmen: Blog Paly ajak masuk bloglist



Assalam & selamat malam.. Zam baru je sampai ke rumah lepas selesai Pogram Guru Muda di Yayasan Sarawak pukul 10 tadi. Bila dah online semula ni, teringin nak update blog. Mujur ada segmen dari PALY ni, jadi Zam boleh mulakan entri malam ni dengan segmen bloglist beliau. Kepada rakan blogger, Zam galakkan anda untuk join segmen bloglist ni sebab boleh membantu meningkatkan trafik blog masing-masing. Pada yang ingin menyertai, hit saja banner di atas tu ;)

PS: Mengantuk sangat nih.. Direct dari pagi sampai malam berurusan..

6 comments:

  1. Replies
    1. Thanks Fakhruru.. rajin dtg sini wish ;))

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks Kak ;)) Rajin gak ke ini & wish Zam ;))

      Delete
  3. tak sempat nak joiin.. alahai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe2.. nanti ade rezeki lain, bolehlah join :))

      Delete