e

Wednesday, May 1, 2013

Selamat Hari Pekerja



Assalamualaikum, Selamat Pagi & Selamat Hari Pekerja! Terasa macam hari Ahad lah pula bila bercuti ni. Kan? Dan, boleh Zam tahu kalau ada sesiapa di sini yang turun berkerja pada hari ini? Mungkin kerana tanggungjawab & tugas yang tak boleh dielakkan seperti doktor, jururawat, dan sebagainya.. Ada?


Masa yang ada hari ni, harap dimanfaatkan sebaik mungkin. Mungkin ada yang ingin berehat saja di rumah, & tak kurang juga yang mahu keluar berjalan-jalan. Zam teringin gak nak keluar, tapi apapun bergantung pada rakan lain jika mereka mahu keluar sama. Kadang-kadang, rasa tak best pula bila keluar sorang-sorang.. Rasa janggal..

Apapun, jom sarapan dulu.. Lapar dah ni..

(info: nak tahu sejarah disebalik Hari Pekerja? hit di pautan ini: http://ms.wikipedia.org/wiki/Hari_Pekerja)

15 comments:

  1. haiyo...BK dlm golongan yg berkenaan

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/selamat-hari-pekerja-3-in-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai siannya.. tak pe mlm ni rehat elok2 ye

      Delete
  2. Happy-happy day...selamat hari pekerja dik zam....
    cik akak doh umah je.....:)

    ReplyDelete
  3. tak tau lagi nak buat apa hari. mungkin nak keluar atau mungkin duduk rumah je. tapi kesian kat wife asyik terperap dalam rumah je.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa dah bawa g jalan2 ke hr ni?

      Delete
    2. bawa wife tukar cermin mata baru dan shopping di TF Value Mart Teluk Intan je Zam.

      Jemput ke blog saya.

      From,

      Nasz

      www.mohdnaser.com

      Delete
  4. Selsmat hari pekerja....time to rest

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thank.. Harap semua dpt isi m hr ni dgn baik ;)

      Delete