e

Saturday, June 15, 2013

Aku Tertipu


Baru je online FB, terpandang kat 1 gambar yang dimuat naik oleh Pak Cik yang berada di Kelantan. Captionnya minum petang, jadi bila tengok gambar ni, xsampai seminit dah terbayang macam best je karipap ni. Ye lah cantik, kot lah 1 inovasi baru yang kreatif dalam mencipta kelainan pada karipap, kan.. Sebab orang Kelantan ni kreatif2 dalam mencipta variasi pada kuih.. Manalah tahu intinya diganti macam Durian Crepe ke. Tapi bila baca komen kat bawah gambar, baru tahu karipap ni dibuat dari plastisin.. Hadoilah.... Ni mesti kerja sepupu2 perempuan aku kat sana.. Dah tak ade kerja nak dibuat kot .. ;p

Published with Blogger-droid v2.0.9

24 comments:

  1. hahaha...comel je karipap plastisin tu kan :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulh pasal Eca.. nmpk sedap lk tu.. haha

      Delete
  2. sayang nak makan kalau karipap cam tu...tomel sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi klu beshh, mesti kena ngap gak last2

      Delete
  3. ler ingat karipap warna warni betul²..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau betul mmg boleh dijual.. laku!

      Delete
  4. bagus la 2..bebudak 2 belajar kilim karipap..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelim tu antara yg buat Zam tertipu.. hehe

      Delete
  5. Haha....dah agak da,,mesti plastisin...tp terbayang pulak karipap tu manis..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila tgk warna warni, automatic akan terfikir mcm tu kan

      Delete
  6. kalau betul tuh,rasa syg plak nk mkn

    ReplyDelete
  7. haha konon2 dah truja nak merasa la kan..
    akhirnya, hampeh

    ReplyDelete
  8. nasib baik takde depan mata masa tu, kalau tak... sia sia je makan plastisin hari ni..ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa itu satu kmgknan yg menakutkan!

      Delete
  9. kalerful sungguh karipap nya =)

    ReplyDelete
  10. haha.. kena troll.. nasib baik tak makan :D

    ReplyDelete