e

Monday, July 8, 2013

Bestnya CHOCOLATE INDULGENCE & OREO CHEESE CAKE!



Entri sebelum Ramadhan. Tiba-tiba teringat pada kek yang rakan Zam belanja masa menyambut hari jadi bersama baru-baru ini. Sebelum ini, Zam rasakan kek Chocolate Indulgence tu biasa-biasa saja. Entah kenapa, masa mencubanya di hari jadi, terasa sedap lah pulak. Hehe.. Mungkin sebab orang yang belanja kot, plus makan rama-ramai. Mood yang best tu penting ;)

20 comments:

  1. tpi mmg sedap.... wakaka... kdg2 bila xde mood makan coklat indulgence pon leh bg mood ceria... huhu

    ReplyDelete
  2. adeh..
    nasib baik post sbelum poser..
    mmg teliur tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sengaja upload seblum puasa.. hehe

      Delete
  3. Sy pun suka sangat coklat indulgence tu, sedapppp!

    ReplyDelete
  4. memang sedap kek dari secret recipe..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. zam lak dah lama tak masuk.. ni pun kwn belanja.. hehe

      Delete
  6. bestnyer CHOCOLATE INDULGENCE tu..

    ReplyDelete
  7. tapi memang sedap kalau orang belanja ni hihihihi dari makan sepotong jadi berpotong2

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. untung kalau ade yg belanja berpotong2!

      Delete