e

Saturday, July 20, 2013

Inilah Rupa Shin Chan Semasa Dewasa


Shin Chan dan adiknya Himawari dalam versi 'dewasa'~ Mungkin sebagai seorang murid tahun 6 dan adiknya tahun 1. Kalau diikutkan buku komik dan animasinya, Shin Chan merupakan seorang murid tadika berusia 5 tahun dan adiknya masih kecil (bayi). Tengok dari gaya lukisan, mungkin ia adalah idea asal dari pelukisnya sendiri, mendiang Yoshito Usui, atau mungkin saja lukisan dari team animasi Shin Chan :)

PS: Agak agak bila dah besar ni, dia terbawa bawa lagi tak perangai tak senonoh dia masa kecil dulu?

25 comments:

  1. Shin Chan bila besar nampak kurus sikit , hehe .

    ReplyDelete
  2. bulu kening tetap tebal.. hehe

    ReplyDelete
  3. huhuhu nampak hensem dan cool lak sinchan huhuhu~ guling2 macam tenggiling hahaha

    ReplyDelete
  4. hahah..
    ada gaya..
    masih laku lg ker kalu dia dh beso:)

    ReplyDelete
  5. sekarang ni shin chan umur 28 dan adiknya umur 23 tahun katal tak silap la sebab serita ni di buat pada tahun 1990

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe itu kalau ikut yg betul2 kan ;)

      Delete
  6. kening lbat tu ttap mntain.. hoho

    ReplyDelete
  7. seronokan kalau kite tengok sin chan nie membesar....tapi kite tau tak yg sebenarnya ada cerita sedih di sebalik cerita sin chan nie...? korang semua tau..?

    sebenarnya kedua2 adik beradik nie memang wujud tapi mereka dah tak ade lagi dlm dunia nie...

    sin chan terlibat dlm kemalangan ketika dia hendak menyelamatkan himawari ketika melintas jalan...kejadian tu sangat2 tragis dan berakhir kedua2 penghuni syurga ini telah pergi buat selama2 nya....

    kalau korang semua nak tau kisah sebenarnya cuba lah google sendiri dan korang akan tau kisah sebalik cartoon sin chan ini....takziah utk mereka

    ReplyDelete