Friday, July 5, 2013

Kejutan Di Hari Jumaat: Terima Bungkusan Besar Dari JEPUN!



Assalamualaikum & selamat petang. Pagi tadi, Zam betul betul terkejut bila seorang rakan menyampaikan satu kiriman untuk Zam di bilik guru~ besar gila! Katanya, "Barang kau dah sampai". Mulanya macam tak percaya, tapi bila melihatkan logo Amazon yang tertera di kotak, Zam teruja! Tak sangka kirimannya sebesar itu, & tak sangka barang yang ditempah  dari Jepun melalui Amazon.com tiba lebih awal dari tarikh yang diberikan.

2 Minggu Tempahan+ Tempoh Penyerahan Barang

Ini kali pertama Zam membeli barang menerusi Amazon.com, dan pembelian dibuat pada hari Jumaat 2 minggu yang lalu. Kebetulan juga, Zam terima kiriman pada hari Jumaat. Memang puas hati betul dengan servis syarikat berkenaan dalam urusan pembungkusan & pengiriman tempahan.


Apapun, mungkin kiriman tu boleh diterima lebih awal jika tidak berlaku perkara berikut.. Hehe


Nota buat pelanggan~ Secara keseluruhannya, Zam berpuas hati dengan servis yang dikendalikan mereka. Kemas & cepat!


25 comments:

  1. agaknya apa benda dalam kotak tu?

    ReplyDelete
  2. Beli barang ape nie cikgu? besarnya =D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sesuatu yg best.. hehe jgn marah ae

      Delete
  4. Replies
    1. sesuatu yg ada nilai collectible.. untuk koleksi peribadi ni ;)

      Delete
  5. wahhhh apa benda nya tu zam....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rahsiaaa..... hehehe.. jgn marah ae Ibu ;)

      Delete
  6. wau... dari besarnya...beli apa tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. barangan hobi.. untuk tambah koleksi :)

      Delete
  7. wah besarnya, apakah item di dalam itu?

    ReplyDelete
  8. Zam beli apa ye? Saya selalu juga beli barang direct dari Korea dan ambil masa hanya 2 minggu je nak sampai ke tangan saya.

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. hehe.. jauh sb kat Malaysia tak ada lg kot.. klu ade, mgkn lbh mahal..

      Delete
  10. Replies
    1. tak.. bukan danbo.. danbo kecik cinonet.. hehe

      Delete