e

Monday, July 1, 2013

Kisah Mat Yo Buang Pingat Dalam Tong Sampah.. Benarkah?



Assalamualaikum & selamat tengah hari. Baru sahaja selesai mengajar, Zam terbaca perkongsian dari sebuah blog, NIZARAZU berkaitan isu Mat Yo Buang Pingat Dalam Tong Sampah. Mat Yo, atau nama sebenarnya Norshahrul Idlan Talaha dikataan berbuat demikian sebaik sahaja tamat perlawanan diantara pasukannya JDT & Kelantan.

Untuk membaca kisah lanjut mengenainya, anda boleh hit pada pautan dibawah:


14 comments:

  1. kecewa betul ni sampai buang pingat dalam tong sampah... mungkin dia amat mengidamkan audi Q7 tu... bila dah kalah, mungkin impian x tercapai tu...ntahlah... at least janganlah buang pingat tu dalam tong sampah...penghargaan tu atas usaha yang dipamerkan... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong kata kak farah :)
      main bola bukan main induvidual..team work ok..

      Delete
  2. Replies
    1. reff bongok mmg lah di kecewa wakakaka

      Delete
  3. kalah menang adatlah, baru kali pertama kalah dah perangai macam nie..susah la..

    ReplyDelete
  4. amboiii hebat sangat ka smpai buang pingat dlm dustbin...tak bersyukur....terinalah kekalahan dengan hati terbuka...

    ReplyDelete
  5. mungkin dia rasa dia yg terbaik,dia ingat dia yg terhebat tp dia lupa
    rezeki itu ALLAH yg tentukn.....so wat ape nk tnjuk prasaan smp mcm tu...org lg mnyampah bukn nya kesian...

    ReplyDelete
  6. kalu aku mmg aku lempar kat muka reff tu buang tong sampah x best sgt ....

    ReplyDelete
  7. Mana tak marah. Teammate main mcm sampah. At least la kan...kalau nak kalah, kalah la dgn sepatutnya. Tengok mid dgn defender je dah tau, pertahanan JDT dgn midfield teruk. Banyak kali Nampak la, takde mutu langsung. Memang harus la kalah JDT mcm tu.

    Dia main baik, orang lain main mcm sial. Mana tak marah.

    ReplyDelete
  8. Ini baru real messi...yg messi kat barca tu imposter je...power messi jdt ni...poyoooo

    ReplyDelete