e

Saturday, July 6, 2013

Kunjungan Ibu & Rakan Blogger Ke Kuching!



Assalamualaikum & selamat malam :) Hari ni, Zam kesibukan dengan pogram jalan-jalan di sekitar Kuching membawa Ibu dan rakan yang baru tiba dari Semenanjung sejak semalam. Jadi, Zam tak sempat nak update blog seperti biasa. Gambar di atas, Zam ambil waktu lunch kami di Singapore Chicken Rice. Tentang rakan blogger yang Zam maksudkan, insya Allah Zam ceritakan di entri selepas ini :)

16 comments:

  1. Wah, mesti seronokkan famili datang dari jauh nak jenguk kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, seronok & hilang sunyi duduk di perantauan ;)

      Delete
  2. Zam asal mana sebenarnya? Seronokkan bila ibu datang..boleh lepas rindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zam asal kelantan.. kerja kat Kuching :) yup, betul tu

      Delete
  3. air tu memang fav cik akak...hihi....
    wah jalan-jalan bawa ibu & rakan ya zam....
    untungnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. faveret zam gak ni ;)) seronok dpt jalan2 dgn mereka

      Delete
  4. baru saya perasan zamani join GFS..betul, saya tak tipu. lagipun jarang2 dah klik blog ni....apapun pasti klik bila ada mood tinggi.

    ReplyDelete
  5. semoga dorang happy berjalan-jalan di Kuching......

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. alas untuk letak mangkuk yang panas tu.. :)

      Delete
  7. Singapore Chicken Ric ni, tempat yang selalu terjah ke En. Zamani? Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. dah masuk kali ke empat dah dalam tempoh 3 minggu ni.. hehe

      Delete