e

Thursday, July 18, 2013

Oh Pavlova!



Sejak rakan Facebook Zam selalu memuatnaik gambar pavlova ni di wallnya, Zam jadi teringin nak makan pavlova. Sian kan tak pernah cuba lagi.. Orang lain dah berkurun dah makan.. Hehe

Dalam MasterChef Selebriti sebelum ni pun, ada peserta yang buat pavlova.. Lagilah Zam terasa nak cuba sangat.. Cam best je tengok crust dia tu..

14 comments:

  1. slurppp!! dgaan! huhu~ boleh lar nti2 rjin nk try buat ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat? boleh ar hantar skit kat Zam ;D

      Delete
  2. Sama la kita, slalu nampak pics je tapi xpenah makan pun. Teringin gak nak try, org kata sedap

    ReplyDelete
  3. aduh, sedapnyer. sama jugak belum pernah cuba lg. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa, lps ni kita cari :) pastu makan puas2.. hehe

      Delete
  4. pun sama x penah lagi try makan pavlova.hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jumpe kat mn2 lps ni, terus beli k ;)

      Delete