e

Thursday, July 25, 2013

Tahniah Buat Blogger Eraz Fadli



Assalamualaikum dan selamat petang. Zam baru membaca status yang di update oleh ahli keluarga blogger Eraz Fadli berkenaan satu berita baik di Facebook. Tentang apakah, kita tunggu saja pengunguman rasmi dari beliau sendiri di blog nanti, insya Allah :))

PS: Terkejut campur excited masa dapat tahu tadi.. Alhamdulillah.. Tahniah Zam ucapkan!

25 comments:

  1. jeng..jeng.. jeng.. apa tu ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya ramai yg dah tahu skrg ni, & zam baru nak balas komen korg.. hehe

      Delete
  2. dah bersalin ek bini eraz.dapat gurl ke boy?

    ReplyDelete
  3. isteri dia dah bersalin ke... pagi tadi baru baca entry pasal isteri excited nak buat persiapan baju raya utk dia...

    ReplyDelete
  4. Tahniah Eraz..meriah raya nanti kan

    ReplyDelete
  5. dah dapat baby ke ? wahh meriahlah raya ni

    ReplyDelete
  6. wife dia dah bersalin ker..? tak sabar nk tgk baby! :)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih bro untuk entri ni..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum zamani...tahniah2 buat eraz yer sbb dah menjadi seorang ayah...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam kak.. itulah.. tahniah2 ;)

      Delete
  9. tahniah pak ngah....
    dpt ank buah lg sorg
    http://adiezaff.blogspot.com/2013/07/tahniah-buat-blogger-along-eraz-fadli.html

    ReplyDelete