e

Tuesday, July 9, 2013

Video Janji | Puteri Awanis Beri Penjelasan Dan Memohon Maaf

Asalamualaikum & selamat petang. Mungkin ramai yang dah tahu tentang video yang menjadi viral sehari dua ini di Facebook. Untuk pengetahuan semua, gadis tersebut yang merupakan seorang blogger telah menjelaskan isu video tersebut dan memohon maaf diatas tindakannya itu.


Untuk membaca luahan hatinya, anda boleh hit pada pautan berikut:


http://puteriawaniahmad.blogspot.com/2013/07/allah-rindukan-doa-hambanya.html

24 comments:

  1. Boleh bagi link untuk ke blog dia tak?

    ReplyDelete
  2. ini ke gadis nyer.. yang couple seminggu tu?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ramai gak yg blum tgk.. tp tak apalah..

      Delete
  4. oh ini yg dicakap2 pasal cauple seminggu tu..

    ReplyDelete
  5. la cik akak tak sempat tengok lagi lah dik zam...budak-budak tak fikir sebelum buat kan...

    ReplyDelete
  6. macam2 budak2 sekarang ni.. mm tak boleh nk copy / tekan la pulak link tu abe..

    ReplyDelete
  7. tak tahu pun apa cer dia ni..apa-apa pun semoga jadi ikhtibar pada semua..berfikir sebelum buat sesuatu.. selamat berpuasa... ;)

    ReplyDelete
  8. Dh rmai share psai vdeo ni..
    Tmasuk aku..
    Kne remove ler vdeo dia pasni..
    Hope leh jd teladan vdeo ni untk bdk2 lain.

    ReplyDelete
  9. siapa yg tak pernah buat salah, ye dak?
    keep calm and stay strong dik.
    kita semua pakat-pakatlah buat teladan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi besar dugaan bila dia jadi tumpuan ramai

      Delete
  10. pengajaran untuk semua orang kan..x boleh la nk upload sesuka hati kat internet. once it leaks,,,disaster!

    ReplyDelete
  11. budak-budak .... fikir tak panjang...suka-suka buat perkara ikut hati tak fikir mata umum di luar yang memerhati...hikhikhik..lawaklah adik ni! Kalau dia tengok video dia ni dalam masa 2-4 tahun lagi mesti dia malu sakan.

    ReplyDelete
  12. dah clash dah pun.. ksian putri awani.. buat video mcmtu pun kene kutuk kan..hihi..nasibla dik.. belajar dulu ye.. fokus... =)

    ReplyDelete