e

Saturday, August 10, 2013

Tersebarnya Video Kanak-Kanak Beronani Di Cyber CafeAyat pertama yang mungkin terlintas di fikiran anda, mungkin "apalah nak jadi dengan budak-budak zaman sekarang". Kejadian yang berlaku di pagi Hari Raya tersebut telah tersebar dengan meluas di FB sejak semalam, dan perkara ini mungkin akan menggerunkan ibu bapa di luar sana. Mujur juga ada CCTV yang dipasang untuk memantau pergerakan aktiviti pengunjung cyber cafe tersebut. Sekurang-kurangnya perkara yang tidak sepatutnya berlaku dapat dicegah sebelum menjadi parah.

Lepas ini, ibu bapa pasti lebih peka dan berwaspada apabila anak-anak mereka mahu ke cyber cafe. Mula-mula video lucah, kemudian? Takut terjerumus ke dalam perkara yang lebih parah pula.. Nauzubillah..

PS: Kali terakhit pergi cybercafe, 9 tahun dulu waktu temankan rakan print surat cinta untuk awek dia.. Hehe.. Lepas tu tak masuk masuk dah.. Ramai dah yang pakai broadband kan..

5 comments:

  1. bahaya betul zaman skrg... budak2 dah tak mcm dulu.. mak ayah kena amik cakna apa anak2 buat, kalau tak nanti rosak masa depan.. dok gitu abe?

    ReplyDelete