e

Saturday, September 7, 2013

Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq



Assalamualaikum & Selamat Pagi Sabtu. Kebetulan ada masa terluang ni, Zam joinkan diri untuk segmen dari UZU ini. Pada yang ingin turut sama menyertai, boleh hit pada banner diatas. Tempoh segmen, hanya sehingga malam ini. Selamat bersegmen ya ;D 

Untuk makluman penganjur, Zam menggunakan MAXIS :)

PS: Zam nak minta maaf pada rakan blogger yang menjemput Zam ke blog untuk menyertai segmen masing-masing sebab tak sempat berbuat demikian. Bila tiba di sana, segmen dah berakhir. Agak sibuk kebelakangan ini menyebabkan Zam lewat membaca dan membalas komen jemputan disediakan.. Maafkan Zam ye.. huhu

14 comments:

  1. datang singgah sini dari segmen yg sama...
    good luck..

    ReplyDelete
  2. Jom join Giveaway ini , Alja jugak adalah salah seorang sponsor untuk Gieaway ini , Jom support reramai , Syarat senang teramat dan hadiah pun best ^_^

    Ada Shawl , Topup RM 10 , Button Badge Blogger , Earing , Hadiah Misteri , Mp3 Player , Naturgo Mask .

    http://www.cahayapermata.my/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html

    Tarikh Tamat pun dah nak semakin hampir , jd cepat-2 joinn ! :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...jempot join http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/contest-teka-warna-baju-pengantin-by.html

    ReplyDelete