e

Thursday, September 19, 2013

Usikan Nakal Rakan FB Di Malam Hari

Situasi 1

Pernah tak ketika anda online FB di malam hari, sewaktu scroll down newsfeed, tiba-tiba mata anda terpandang pada gambar menakutkan yang dimuat naik oleh rakan FB anda. Masa tu, berderau darah anda sebaik sahaja melihat imej tersebut. Terkejut punya pasal. Pernah? Apa perasaan? Rasa-rasa nak marah tak? Sah-sah dia sengaja upload gambar tersebut untuk mengusik rakan-rakan yang sedang melilau di newsfeed.. Hampesss

Situasi 2

Rakan anda memuat naik gambar biasa-biasa, dan caption gambar tersebut meminta anda melihat dan fokus pada satu sudut di dalam gambar atau bulatan yang sengaja dilukis pada gambar. Beberapa saat kemudian, tatkala anda sedang fokus merenung pada sudut tersebut, tiba-tiba muncul imej menyeramkan memeranjatkan anda. Kusss semangat.. Kalau ada dekat, rasanya dah lama member tu kena ligan. kurang asam betul la


18 comments:

  1. ish kite xsuke btul..mg terpernjt..klu mlm2 on9 mmg hati2 nk klik ape pn..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. klu ade yg bg link, jgn buka.. hehe

      Delete
  2. orang2 yang sengaja mintak penampo free malam2 ^^. apa pun gd nite zam eeeuuuuu tktnya T_T

    ReplyDelete
  3. nalik2 terkena ngan kawan. grrr, geram

    ReplyDelete
  4. memang tak suka, nak2 on9 fb pukul 2 3 pagi.. seram..


    Entri Baru Update : Putihnya Cafe Sukan Cakna

    ReplyDelete
  5. deno pernah kena sekali pastu dah tahu taktik kawan.. suruh klik link cari org hilang la, klik link orang diculik la.. tapi bila klik gambar hantu! situasi 2 abe tu deno kena jugak. terkejut sampai berdiri bulu rome.. lagi2 online pukul 2-3pagi.. hampeh punya kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk sgt bermotif bila sruh tgk link awal2 pg.. haha

      Delete
  6. penah kena dari personal massage...dia bg link..pastu suh klik..keluar pocong!..haah

    ReplyDelete
  7. kalau cik akak nak kena libas kot...huhu

    ReplyDelete