e

Tuesday, October 29, 2013

Cari Inspirasi

Kalau ke Parkson, level bawah tempat menjual barangan dapur ni wajib Zam singgah. Kadang kadang tak membeli sangat pun, cuma limpas tengok bahan bahan yang mungkin Zam tak pernah tengok atau cuba. Nak ke pasar basah, memang tak sempat.. Saja saja cari idea masakan yang boleh dicuba bila ada kelapangan nanti :)


8 comments:

  1. Kalau fresh2 mcm ni bt salad makan dgn thousand island pun sodappp.... kalau rajin bt kerabu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. zam tertarik dgn idea kerabu tu :) cambest!

      Delete
  2. kalau pergi pasar kat shopping memang selesa sikit berbanding dgn pasar basah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. appn, dua2 tempat ada kelebihan.. bg zam, pasar basah lg bnyk pilihan dan murh.. cuma tak sempat pg :)

      Delete