e

Thursday, October 17, 2013

Gambar Pin Yang Buatkan Aku Tersenyum


Apa yang anda faham tentang gambar pin di atas :)

26 comments:

  1. macam gambar family..ada ayah, ibu dan anak..hehe

    ReplyDelete
  2. salam abg. carta kehidupan .... impian sebuah kehidupan... mesti ada apa2 disebalik gambar tue abg zam

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm dik.. haa.. tu lagi mendalam tafsirannya.. cayalah!

      Delete
  3. Hehe.
    Kreatif..
    Bleh plak pin mngandung dan beranak.
    Credit le pd saper yg buat ni.

    ReplyDelete
  4. kahwin dan ada anak = bahagia sepasang pin family..weheeeuww

    ReplyDelete
  5. cerita family ada suami, isteri, anak...

    ReplyDelete
  6. family.. no3 gmbar dukung anak

    ReplyDelete
  7. Couple, kahwin, wife pregnant pastu baby dah keluar.. ^^,

    ReplyDelete
  8. creative orang yang susun pin ni utk gambarkan putaran hidup manusia. bermula dari jadi kekasih, lepas tu jadi berkahwin jadi suami isteri dan seterusnya mempunyai anak. maka lengkaplah kehidupan mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. lengkap betul penerangan dia.. terbaik!

      Delete
  9. Marry, Pregnant, Give Birth, Have Child :)

    ReplyDelete