e

Monday, October 7, 2013

Isu Derma Darah.. Adeh.. Lawak Apakah Ini?


Terkedu sekali lagi hari ini.. Kali ni kisahnya agak sengal sedikit.. Adoi.. Ini nak belajar ke main-main dik oii

36 comments:

  1. kasi penampor sikit biar sedar..hihi

    ReplyDelete
  2. Hancur bahasa Melayu kalau macam ni.

    ReplyDelete
  3. budak-budak sekarang ni. kalau saya jadi cikgu mau kena bebel sejam kot. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu hri2 bebel mcmn? Bdk2 skrg tahu2 je lh.. hehe

      Delete
  4. hahaha
    ad bce gak td kt fb
    Mg sure ad rakan blogger yg akn share nnti sbb mmg sempoi glew budak ni
    kalau real ni sure skit prut ckgu die tanda paper dia :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu cikgi dia sakit kepala mcmn? Hehe

      Delete
  5. maulah cikgu tak pencen awal sb kes cenggini lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sian kt kiteorg cikgu cikgi ni.. huhu

      Delete
  6. kasarnya ayat budak ni.. ber I,you....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya tu lh pengunaan kata2 seharian dia

      Delete
  7. Haha, best jugak kalau dapat jawapan macam nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdg2 ok, leh buat penyeri pagi.. tp klu slu, leh naik menyampah.. hehe

      Delete
  8. lol hadoi... style bahasa mcm para anon trollers kat blog... rupa2nya kat luar blog pun dorang jadi trolls, troll kat atas kertas soalan... kesiannya para cikgu zaman sekarang...

    ReplyDelete
  9. memang budak-budak sekarang main-main bila belajar,zaman saya dulu tak pernah lagi dapat jawapan yang pelik-pelik macam ni,rasa macam tak masuk akal,tak mungkin cikgu yang silap mengajar...kena banyak g kelas tusyen ni..

    ReplyDelete
  10. stress baca ayat budak nie........

    ReplyDelete
  11. kelakonyer...
    singgah sini jom http://www.mamamyja.com/2013/10/laguna-biru-kundang-part-3.html

    ReplyDelete
  12. Sengal betul budak ni.....hahahaha

    ReplyDelete
  13. sengal giler

    visit mine http://comelylife77.blogspot.com/

    ReplyDelete