e

Friday, November 29, 2013

Cuba Menu-Menu Best Di Downtown Kajang


Assalamualaikum & selamat malam. Zam baru je pulang dari Downtown Kajang tadi, lepak dengan adik sambil cuba beberapa menu makan malam kat sana. Kalau downtown Mines dan KL, mungkin Zam dah biasa tapi yang Kajang ni baru 1st time tahu. Adik bagitahu ada beberapa menu yang best kat situ, jadi Zam cuba. & Hampir semua yang Zam makan malam ni, dia belanja. Time macam ni lah Zam akan cari makanan yang Zam rindu & teringin nak makan kat Semenanjung, macam Nasi Lemak, Ayam Goreng Uncle Bob & Takoyaki diatas tu. Kekenyangan sangat dah malam ni.. Hehe


24 comments:

  1. dah lama tak makan yang takoyaki tuuu..

    ReplyDelete
  2. Bestnyaa Takoyaki.Dah tiga hari mengidamm erkk. >.<

    ReplyDelete
  3. Dulu nk mkn takoyaki ni kna g kdai sushi..skrg merata org jual..snng nk bli..mmg sdap.. :)

    ReplyDelete
  4. i make my own takoyaki, nyam nyam~ :3

    ReplyDelete
  5. kalau boleh nak cuba semua....salam jumaat zam

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan selamat pagi..xpena pn makanan tu...kat sandakan sabah...makanan terkenal dia Nasi Kuning..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pnh cuba makan nasi kuning kat kk dulu :)

      Delete
  7. takoyakisane mahal x?cni 3 biji rm5

    ReplyDelete
    Replies
    1. sini 4 biji rm4.. telinga bulat dok mana?

      Delete
  8. Cuba Zam try kat Ramal Food Junction..takoyaki kat situ pun best jugak..:-)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2013/01/apa-tu-takoyaki.html

    ReplyDelete