e

Friday, November 1, 2013

Himpunan 18 Komen Rakan Blogger Yang Buatkan Zam Tersenyum.. Adakah Anda Tersenarai?



Assalamualaikum dan selamat pagi. Baru-baru ini, Zam ada mengatakan tentang komen-komen blogger yang buatkan Zam tersenyum apabila membacanya berkenaan satu entri: Kenapa Zam Suka Sangat Gambar Ini. Kenapa Zam tersenyum membaca komentar mereka? Haa.. Ini kerana jawapan mereka menunjukkan mereka betul-betul memahami minat Zam. Kiranya, mereka hafal benar peel si blogger bernama Zamani Abe tu.. Mungkin kerana mereka rajin bertandang ke blog Zam selama ini & membaca entri yang berkaitan minat Zam.

Zam juga tertarik dengan usaha blogger menggabungkan pelbagai kebarangkalian dan kemungkinan yang membuatkan ayat jawapan mereka canggih dan menarik ;)

Hadiah yang Zam tawarkan kepada seorang blogger yang dapat menjawab dengan tepat atau paling hampir ialah REVIEW blog atau TOPUP TALIAN TELCO RM10.. Apapun sebelum Zam umumkan pemenangnya, jom kita baca komen-komen mereka:

  1. kerana gaya kucing tu sesuai dengan motif gambar yang ingin disampaikan.. Aswan Azmy
  2. sebab zam suker kucing and gambar nih humour yang melibatkan kucing kan ?? ehehehe .. errr :P cweet pinky
  3. Sebab.. Zam suka kucing. Dan satu lagi props untuk kucing begambar tu kreatif.. Hehe. Vee Lea
  4. gambar ini sangat kreatif kerana aksi kucing digabungkan dengan objek lain yang berpadanan dan menampakkan ia sesuatu yang benar Rozuan Ismail
  5. Zamani....cat lover, creative art fan, cameraskill and photograph lover and something usual simple to others but sweet and meaningful ;) sentebale-hk
  6. mungkin gambar di atas menggambarkan kisah/pengalaman zam atau hobi atau sikap zam atau zam suka sebab gambar kat atas tu lawak/nampak comel atau pun sebab zam yang edit/buat gambar tu dan kemungkinan juga kucing tu kucing kesayangan zam atau kucing orang yg zam sayang? kihkih Nik Ainaa
  7. assalamualaikum abang zam. saya pun terifkir mengapa abang zam suka sangat2 gambar2 tue ?

    jawapan saya rialiti si comel yang kiut, yang ceria dengan telatahnya. 

    1. memancing ikan
    2. berpayung ketika hujan
    3. aksi terjun berirama
    4. terjun diudara dengan belon

    kreatif abang zam kreatif. tersenyum saya dibuatnya... JAMIL HASHIM
  8. sebab nampak comel. kucing tengah tito dengan khayalan mimpi Marou Apple Hijau
  9. Assalamualaikum.
    Jawab kat sini ye. Hmm, mungkin sebab kucing tu sgt pandai berposing mengikut latar belakang & gambar tu. Macam dinding pun ade jgk. 
    CIK Eeqa's :)
  10. hasil gabungan daripada someone special dan nampak gambar ni macam real. isn't it ? :O Fya Pelangi
  11. Kucing itu berfikiran kreatif Muhammad Khairuddin Lim
  12. Zam suka gambar ini kerana aksi comel dan manja kucing tu dimana gambar ini seperti sebuah penceritaan selain Zam sendiri adalah pencinta kucing. :) Ainim Suju
  13. Tuan blog ini terjatuh suka pada gambar di atas disebabkan oleh kucing di dalam gambar tersebut mengingatkan beliau kepada kucingnya sendiri yang pernah dibelanya suatu ketika dahulu. plain83
  14. assalam...
    bukan zam je yang suka gambar tu..akk tengok je..terus terpikat..
    unit..kretif..bersahaja...nampak real...lain dari yang lain...sebelum ni akk ada tengok gambar macam ni tetapi objek utamanya manuasia..bukan dari hidupan hidup seperti ini...ye kucing..yang mana kita tau bukan jenis yang mudah mendengar arahan ...
    nyata memang kretif sesangat...akk suka... si gebu
  15. Sebab gmbar ni pada asalnya merupakan seekor kucing tengah tidur.tapi orang yang tangkap gambar ni sangat kreatif sehingga nampak kucing tu tengah sibuk dengan pelbagai gaya. As Lin
  16. sebab Zam sukakan kucing..... Sukma Haron
  17. mungkin zam suka kucing or gambar kat atas tu kretif ? Farah Arina
  18. sebab zam suka kucing ain.
PS: Agaknya, siapalah blogger yang dapa menjawab dengan tepat/paling hampir tu ya? Jawapannya telah dikenalpasti.. Sama-samalah kita tunggu ya ;)

36 comments:

  1. Replies
    1. :)) thanks untk support semua blogger selama ini

      Delete
  2. wah.bestnya zam..tahniah pada mereka

    ReplyDelete
  3. tahniah semua. x sempat nak join hihihi

    ReplyDelete
  4. singgah sini bagi support pada kengkawan hehehe :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanks utk komen yang diberikan.. terbaik ;))

      Delete
  6. tetibe excited pulak nak tau siapa yang menang

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum abg zam. terima kasih saya tersenarai. good luck 4 all

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Jamil.. thanks sb support & tinggakan komen ya ;D

      Delete
  8. Replies
    1. wah wah.. siap undi ek... bukan afundi ni Shark.. hehe

      Delete
  9. tahniah buat yang menang dik
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu akan diumukan nanti :) pemenang mmg dh ada ni

      Delete
  10. good luck..dan tahniah siapa yg menang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sb support rakan blogger lain ;)

      Delete
  11. hehe jawapan sy paling pendek

    ReplyDelete
  12. arrr mesti komen daku tidak terpilih keskeskes... :p

    ReplyDelete
  13. Kompetitif tp sopan fighting ni...kihkihkih

    ReplyDelete
  14. Haa. Baru perasan entry ni. HEE. Tersenarai jugak yee. Hehe. Makasi :)

    ReplyDelete