e

Monday, November 25, 2013

Macam Menyeramkan Je Tempat Ni


Assalamualaikum dan selamat malam. Zam baru pulang dari ambil angin malam di kotaraya Kuala Lumpur, dan kebetulan tadi Zam melalui sekolah lama tempat Zam praktikal pada tahun 2005 dulu. Pergh.. Bila lalu dan tengok waktu malam, nampak macam menyeramkan lah pulak.. Waktu pagi tak nampak pun menyeramkan macam tu.. Mungkin sebab efek dari bangunan yang nampak lama di waktu malam..

26 comments:

  1. dan mungkin juga pada waktu tu ada sesuatu sedang memerhatikan anda dari atas pokok besar itu... huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. haha.. tp ni tempat yg menyimpan bnyk kngn utk zam... mmg kena singgah.. hehe

      Delete
  3. mlm jee nampak seram sket...hehari jalan kaki lalu situ nak g LPPKN amek anak, ok jeee...mungkin sebab sek tu sek zaman british dolu kot...murid pon bleh kira dgn jari...tp dpn tuh ade jee pak guard jaga...

    ReplyDelete
  4. mmg agak menyeramkan lah...klu drive sorg2 ni confirm straight je pandang depan..

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. kwsn tu sibuk gak.. jd tak lah kot rs takut sgt :)

      Delete
  5. alaaaa..thn depan anak saya sekolah kat siniiii...huwaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh takde apelah kak.. hehe.. sje Zam buat cerita je ni kasi gempaq.. rilek k ^^

      Delete
  6. agak menyeramkan .. mcam mane la pak guard duduk kat situ .. ade pak guard tak ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kwsn ni dpn jalan besar.. jln sultan ismail.. rasanya ok kot.. insya Allah, ada :))

      Delete
  7. pokok besar tu yang nampak menyeramkan......

    ReplyDelete
  8. memang nampak seram...
    mesti ada makhluk lain yang tinggal..:)

    ReplyDelete
  9. Mesti kecut perut lalu sini mlm2

    ReplyDelete